Τζοβάννα Γκόγκου σε Γιώργο Ψαθά: “Πάτε στα έργα της περιφέρειας, στήνεστε δίπλα για να φωτογραφηθείτε και τα έργα τα κάνει ο Σπανός”

ΓΚΟΓΚΟΥ

Οξεία κριτική άσκησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Τζοβάννα Γκόγκου, στον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, κατά την συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα για το θέμα του προϋπολογισμού που τέθηκε προς ψήφιση καθώς και για τα έργα του Δήμου.

Συγκεκριμένα η Τζοβάννα Γκόγκου είπε εκτός των άλλων: “Αυτός ο προϋπολογισμός είναι μια έκθεση αριθμών, που δεν μπορείτε να τον εκτελέσετε, δεν είστε ικανοί να τον εκτελέσετε και αναγκάζεστε συνέχεια, τα τρία χρόνια που είμαστε αντιπολίτευση, να κάνετε αναθεωρήσεις. Πως πάτε να πείσετε τον κόσμο, ότι πραγματικά σήμερα δεν τον κοροϊδεύετε; Δεν καταλαβαίνω, πως μας ζητάτε να ψηφίσουμε ένα προϋπολογισμό για τον οποίο εσείς είστε ασυνεπείς,  δεν μπορείτε να τον στηρίξετε εσείς ο ίδιος….”

Ενώ πρόσθεσε: “Οι επιχορηγήσεις για τις επενδύσεις, είναι περίπου το 50% του προϋπολογισμού. Το  2021 παρουσιάσατε αδυναμία απορρόφησης των κονδυλίων. Από τα 21.000.000 που προϋπολογίσατε, πέσατε έξω 18.000.000 ευρώ. 18 εκ. ή πέσατε έξω, ή αδυνατίσατε να τα εισπράξετε. και ρωτάω γιατί τα προϋπολογίσατε; γιατί η είσπραξη είναι πολύ μικρότερη από αυτά που μπαίνουν στον προϋπολογισμό;”

“Αν έχετε τέτοιες μεγάλες αποκλείσεις, ή θα πρέπει να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που σας ψήφισε, ή θα πρέπει να παραιτηθείτε, δεν γίνεται τρία χρόνια να μην έχουμε έργα στο δήμο, παρά πάτε στα έργα της περιφέρειας, για να στήνεστε δίπλα για να φωτογραφηθείτε και τα έργα τα κάνει ο Σπανός. Βγάλτε και καμία φωτογραφία σε κανένα δικό μας έργο.”

Δείτε την τοποθέτηση:

 

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.&lt