Πανικός το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου, σε γονείς, μαθητές αλλά και καθηγητής, κατά την διάρκεια της γιορτής του σχολείου εν όψη της 25ης Μαρτίου.
Υπενθιμίζουμε όπως δημοσίευσε το eviathema.gr ότι άγνωστοι πέταξαν κοντά στις τουαλέτες βαρελότο με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.
Το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλοι από την αίθουσα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας, για την διερεύνηση του περιστατικού.
Η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων:
καλησπέρα σε όλους,
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων αποδοκιμαζει την ενέργεια κάποιων ατόμων που πέταξαν βαρελότο από τον αυλειο χώρο του σχολείου στον εσωτερικό χώρο και είχε ως αποτέλεσμα τον φόβο τρόμο των παρισταμενων Γονέων παιδιων καθηγητών της σχολικής εκδήλωσης του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
το Δ.Σ στηρίζει την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και κλήθηκε αστυνομία .Η αστυνομία ως αρμοδια αρχη προχώρησε σε καταθέσεις για την διερεύνηση του περιστατικου.
Με εκτίμηση το Δ.Σ
Δείτε το βίντεο την ώρα της έκρηξης:
Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News
Διαβάστε Επίσης
Εύβοια: Πανικός στο γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου [ΒΙΝΤΕΟ]
Εύβοια: Σταθμευμένο όχημα λαμπάδιασε στην Νέα Αρτάκη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]
Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο