Βασίλης Καθαροσπόρης: “Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στη συνεδρίαση του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου.”

καθαροσπορης συμβουλιο

Με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΣ Δήμου Χαλκιδέων Μιμίκα Σακελαράρη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ» Βασίλης Καθαροσπόρης, κάνει γνωστό ότι η παράταξη δεν θα συμμετέχει στην αυριανή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, παραθέτοντας αναλυτικά τους λόγους.

Διαβάστε την επιστολή:

Κυρία Πρόεδρε

Λάβαμε την με αριθ. πρωτ. 21398/24-6-2022 πρόσκλησή σας, περί σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 15:00 και μας εξέπληξε αρνητικά και ο χρονικός ορισμός της τακτικής συνεδρίασης, μεσημέρι σε ώρες που πολλοί από τους Δημοτικούς Συμβούλους εργάζονται και το ότι δεν λάβατε υπόψιν την αυξημένη θερμοκρασία που θα επικρατεί.

Για άλλη μια φορά ενεργείτε με σκοπό την απαξίωση των Δημοτικών Συμβούλων ως εκπροσώπων των Δημοτών, φέρνετε, προς συζήτηση και ψήφιση, θέματα ελάσσονος σημασίας ενώ αποσιωπείτε τα μείζονα για τα οποία αγωνιούμε και εμείς και οι Δημότες.

Για κολοσσιαία θέματα όπως το πρόβλημα της διαχείρισής των σκουπιδιών, της διαχείρισης του COVID, των ακινήτων ΔΑΡΙΓΚ και ΣΕΛΜΑΝ, της διαχείρισης στον ΔΟΠΠΑΧ ή και των καταγγελλόμενων για την συντήρηση των οχημάτων και την προμήθεια των ανταλλακτικών από στελέχη του εργοταξίου, σιωπείτε και ενσυνείδητα αποφεύγετε να ενημερώσετε τους Δημοκρατικά εκλεγμένους Αντιπροσώπους του Λαού της Χαλκίδας.

Επειδή η Παράταξή μας δεν προτίθεται να σας ακολουθήσει σε αυτόν τον πολιτικό και ηθικό κατήφορο.

Επειδή πάντα διατηρούμε την ευθύνη να τιμήσουμε την ψήφο των Δημοτών που μας εμπιστεύτηκαν.

Επειδή σεβόμαστε το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου ως το Ανώτατο Αντιπροσωπευτικό Όργανο του Δήμου.

Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στη συνεδρίαση του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου.

Χαλκίδα 28 Ιουνίου 2022

Βασίλειος Διονύσιος Καθαροσπόρης

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Χαλκιδέων

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ»