Βασίλης Σιμιτζής: “Κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη του Δήμου η παραγωγή μεγάλων έργων στον τομέα υποδομής και ανάπτυξης.”

Βασίλης Σιμιτζής

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Σιμιτζής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης έκανε αναφορά στο θέμα των Προτάσεων των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, οι οποίες όπως υποστηρίζει “χάνονται” αμέσως μετά την υποβολή τους….

Σχετικά με το θέμα ανέφερε ο Βασίλης Σιμιτζής: Τα τοπικά συμβούλια για τα δημοτικά τους διαμερίσματα επεξεργάζονται προτάσεις με όρεξη και όραμα. Πρόεδροι και τοπικοί σύμβουλοι αναρωτιούνται όμως για το που “χάνονται”  οι προτάσεις τους.

Καταθέτουν τις προτάσεις τους στον Δήμο, εμπεριέχονται κάποιες από αυτές τις προτάσεις στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, όμως τα περισσότερα και τα σημαντικά αυτών μένουν εκτός, ενός Τεχνικού Προγράμματος Δήμου που υλοποιείτε κάποιο μόνο ποσοστό

Ως Δημοτικός Σύμβουλος δεν είμαι ευχαριστημένος από την πορεία και την ανάπτυξη του Δήμου. Κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη η παραγωγή μεγάλων έργων στον τομέα υποδομής και ανάπτυξης. Στον τομέα αυτόν δεν βλέπουμε σχεδόν τίποτα από έργα μεγάλης αξίας . Η απορροφητικότητα πόρων από προγράμματα του ΕΣΠΑ για μεγάλα έργα είναι σχεδόν μηδενική.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο