in

Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το Θωμά ο Πιλάτης;- Ο «συνδυασμός» του διαλύεται πριν ολοκληρωθεί;

Σε συμφωνία με τον πρώην δήμαρχο Κύμης Δ. Θωμά οδεύει ο Γιάννης Πιλάτης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema το οποίο εξάλλου έχει αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι η κατάληξη του θα είναι να θέσει υποψηφιότητα με τους νέους ορίζοντες..
Φυσικά σε λίγες μέρες (Τέσσερις απέμειναν) θα φανεί εάν επιβεβαιωθούμε ή διαψευσθούμε αν και μέχρι σήμερα το eviathema είναι το μόνο μέσο που έχει προβλέψει με ακρίβεια και έχει επιβεβαιωθεί σε ότι έχει γράψει όπως στην περίπτωση της κυρίας Θαλασσινού! (την ώρα που φίλα προσκείμενα σαιτ στο κ Θωμά έγραφαν πάει σφαίρα ο Πιλάτης κλπ κλπ)
Αυτή τη φορά οι πηγές μας αναφέρουν πως στο εσωτερικό του συνδυασμού του Κυρίου Πιλάτη που ακόμα δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο ελάχιστο αριθμό για την κατάθεση αυτόνομης υποψηφιότητας επικρατεί διάλυση λόγω της πρότασης που έπεσε στο τραπέζι για συνεργασία με το Θωμά!
Οι σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι με προσωπική καριέρα και ιστορία στον τόπο δεν διανοούνται καν να ακολουθήσουν τον Κ Πιλάτη σε αυτό τον πολιτικό κατήφορο.
Θα φανεί λοιπόν τις επόμενες μέρες αν ο κ Πιλάτης μετά την απομάκρυνση του από το συνδυασμό με τον οποίον ήταν υποψήφιος το 2019 , ολοκληρώσει το πολιτικό του απονενοημένο διάβημα και βρεθεί στην ίδια στέγη με τον κατηγορούμενο για κακουργηματικές πράξεις (οικονομικών ελλειμμάτων , απιστίας στην υπηρεσία και απόκρυψης περιουσιακού οφέλους τεραστίων ποσών κατά την διάρκεια που ήταν δήμαρχος ) κ Δ. Θωμά ή τελικά το ξανασκεφτεί και δεν κατέλθει καθόλου ως υποψήφιος..
Θα φανεί αν αυτή η συμπόρευση με τον Θωμά ήταν αποφασισμένη από καιρό και απλώς κορόϊδευε τους συνυποψήφιους του για αυτόνομη κάθοδο…
Θα φανεί εάν ο κ Πιλάτης που το 2014 με έτοιμο συνδυασμό παραιτήθηκε από αρχηγός ..δεν κάνει τελικά όχι απλά για να ηγηθεί αλλα ούτε για δημοτικός σύμβουλος.
Θα φανεί εάν το διάστημα που ο δήμαρχος του είχε εμπιστευθεί τη θέση αντιδημάρχου με υπεραρμοδιότητες –αυτός μίλαγε κρυφά με το Θωμά σαν εφιάλτης του συνδυασμού του!
Δεν είναι τυχαίο πάντως που ο Δημήτρης Θωμάς στην εικοσαετή παρουσία του στην αυτοδιοίκηση (δώδεκα χρόνια δήμαρχος και οκτώ στην αντιπολίτευση) δεν έχει πει ποτέ καλή κουβέντα για κανέναν αντίπαλο του με μόνη εξαίρεση τον κ Πιλάτη..
Δεν είναι τυχαίο πως τα μπλογκ που υποστηρίζουν τον κύριο Θωμά ως ανεπίσημα γραφεία τύπου , εκθείαζαν την υποψηφιότητα Πιλάτη φθάνοντας στο σημείο να γράφουν ακόμα και ότι θα εκλεγεί δήμαρχος χωρίς καλά καλά να έχει αρκετούς υποψήφιους.
Επίσης δεν είναι τυχαίο( και το eviathema το είχε αναδείξει πολύ καιρό πριν) ότι από τους λίγους υποψήφιους που είχαν προσεγγίσει τον κ Πιλάτη πολλοί ήταν «βαμένοι» Θωμαϊκοί.
Φυσικά ο Δημήτρης Θωμάς γνώριζε ότι δεν τον συμφέρει μια αυτόνομη κάθοδος του κ Πιλάτη λόγω του εκλογικού συστήματος που δεν είναι το ίδιο με το 2019 (τότε ίσχυε η απλή αναλογική)
Ετσι αρκετοί «δικοί του» βρέθηκαν υποστηρικτές του Πιλάτη με μόνο στόχο να εμφανιστεί η δημοτική αρχή διαιρεμένη και την τελευταία στιγμή να υπάρξουν πιέσεις εκ των έσω για ενσωμάτωση Πιλάτη στους νεους Ορίζοντες.
Τις επόμενες ώρες λοιπόν θα εκδοθεί ανακοίνωση με το γνωστό παραμύθι που χρησιμοποιήθηκε και με την περίπτωση Θαλασσινού.. Για το καλό του τόπου θα πουν ότι ενώνονται οι δυο συνδυασμοί παρά το ότι ο κ Πιλάτης δεν έχει καν συνδυασμό!
Μάλιστα η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στο δήμο Κύμης Αλιβερίου δείχνει ότι αξιόλογοι υποψήφιοι και από τους τρείς συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές του 2019 (Συμπολιτεία-νεοι Ορίζοντες και Δήμος για όλους) έχουν συνενωθεί στο πρόσωπο του κυρίου Μπαράκου! Βλέπουν έχει έρθει η στιγμή ο δήμος Κύμης Αλιβερίου να γυρίσει σελίδα , να μπει σε μια νέα εποχή και να αφήσει πίσω την τοξικότητα και το αδιέξοδο τεχνητό μίσος.
Ο κ Θωμάς όμως με κινήσεις εντυπωσιασμού και με μαθηματικά για αγράμματους του τύπου «έχω το ποσοστό των προηγουμένων εκλογών και το ποσοστό της Θαλασσινού και θα εκλεγώ» προσπαθεί να κρατηθεί σαν τον πνιγμένο από τα μαλλιά του..
Τις επόμενες ώρες θα φανεί εάν το eviathema επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά!

Στενή Ευβοίας: Συνελήφθη 21χρονος με ναρκωτικά

Κάρυστος: «Μου άρεσε να βλέπω τα πυροσβεστικά να τρέχουν να σβήνουν τις φλόγες», λέει ο καθ’ ομολογίαν εμπρηστής