Ένας άνδρα, συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, εχθές Κυριακή (09-01-2022) το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Εύβοιας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, αυτή τη φορά κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Την Πέμπτη 06/01 η εν δια στάση σύζυγός του καταγωγής από το Καζακστάν προχώρησε σε καταγγελία αφού έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας μέσα στο σπίτι της. (Δείτε εδώ)
Ο 42χρονος πήγε στην προσωρινή της οικία όπου σημειώθηκε έντονος διαπληκτισμός. Της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματά της και να επιστρέψει στο σπίτι τους, ενώ εκείνη του ζητούσε να φύγει, ενώ άμεσα κάλεσε την Αστυνομία, όταν εκείνος της είπε χαρακτηριστικά “Θα γίνει μακελειό”.
Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε μέσω του αυτοφώρου στο ΑΤ Ιστιαίας ενώ το πρωί της Παρασκευής παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Το απόγευμα της Κυριακής, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, στο εσωτερικό του οποίου και συγκεκριμένα στην ταπετσαρία της θύρας του οδηγού, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (39,33) γραμμαρίων.
Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.
Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και για τις δύο υποθέσεις το πρωί της Δευτέρας 10/01. Για την υπόθεση ενδοοικογενειακής του επιβλήθηκε 8 μήνες φυλάκισης με αναστολή και εκτίσημες 10 ημέρες.
Η γυναίκα όταν ρωτήθηκε υποστήριξε ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί πάλι τον Οκτώβριο του 2021, όπου την είχε πιάσει από τα μαλλιά και την είχε σύρει.
Διαβάστε Επίσης:
- Χαλκίδα: Ιερέας λιποθύμησε λίγο πριν το “Δι’ ευχών” στην Εκκλησία – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας
- Αναστάτωση στην Ιστιαία: Μεθυσμένος έκανε ελιγμούς με το τρακτερ στην πλατεία μέρα μεσημέρι – Έντρομοι οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία
- Πανικός στη Χαλκίδα – Συναγερμός στην αστυνομία για συγκέντρωση ατόμων – «Βροχή» τα πρόστιμα [ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ]
- Άγριο επεισόδιο στον Νοσοκομείο Χαλκίδας – Άνδρας μπήκε στα επείγοντα χωρίς μάσκα και τραβούσε βίντεο – “Σπάστε του το κινητό” φώναζαν οι γιατροί
- Ομολογία ΣΟΚ στην Βόρεια Εύβοια της 32χρονης που πήγε να κάψει 68χρονο μέσα στο σπίτι του – Αφέθηκε ελεύθερη λόγω πέρας του αυτοφώρου
Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο για άμεση ενημέρωση
Ακολουθήστε το eviathema.gr στο και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ
Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.<