in ,

Βόρεια Εύβοια: Φωτιά σε χρωματοπωλείο στα Λουτρά Αιδηψού – Καταστράφηκαν εξοπλισμός και εμπόρευμα [ΦΩΤΟ]

Βόρεια Εύβοια: Φωτιά σε χρωματοπωλείο στα Λουτρά Αιδηψού

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα εμπορίας χρωμάτων στα Λουτρά Αιδηψού.

Η φωτιά σημειώθηκε επί της οδού Ηρακλέους στα Λουτρά Αιδηψού. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα λόγω των διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ την Παρασκευή, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και των εμπορευμάτων καταστράφηκε.

Λίγο έλειψε να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά αφού λίγα εκατοστά από εκεί που έσβησε η φωτιά, ήταν τοποθετημένα όλα τα εύφλεκτα υλικά, διαλυτικά, νίτρου κλπ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Τάσος Ρηγόπουλος δήλωσε: “Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε τώρα πλέον,είναι μήν τυχόν μας έρθει ο ουρανός στο κεφάλι!!!! Η πυρκαγιά απο ότι φαίνεται, προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα λόγω των διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ την Παρασκευή. Παρόλα αυτά, δοξάζουμε και ευγνωμονούμε τον Θεό, γιατί πραγματικά θα μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα!!! Παλιό κτίριο με ξύλινη οροφή και ξύλινο δάπεδο!!!! Είδα μπροστά στα μάτια μου να καίει η φωτιά στο δάπεδο και το δάπεδο δεν έχει πάθει τίποτα!!!! Λίγα εκατοστά απο εκεί που έσβησε η φωτιά, ξεκινούσαν όλα τα εύφλεκτα υλικά, διαλυτικά, νίτρου και δεν συμμαζεύεται!!!!! Με την βοήθεια του Θεού, το μαγαζί υπολειτουργεί μεν αλλά λειτουργεί!!! Μετά τις Άγιες ημέρες, θα γυρίσουν όλα πίσω στο κανονικό!!!! Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο, καλά Χριστούγεννα, με υγεία και πολύ αγάπη!!!!! Δόξα τον Θεό πάντων ένεκεν”

Βόρεια Εύβοια: Φωτιά σε χρωματοπωλείο στα Λουτρά Αιδηψού

Διαβάστε Επίσης:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Εορταστικές ευχές Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνου Γαλάνη

Έγινε η νύχτα…μέρα στο Αλιβέρι