Βόρεια Εύβοια: Φωτιά σε χρωματοπωλείο στα Λουτρά Αιδηψού – Καταστράφηκαν εξοπλισμός και εμπόρευμα [ΦΩΤΟ]

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα εμπορίας χρωμάτων στα Λουτρά Αιδηψού.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Η φωτιά σημειώθηκε επί της οδού Ηρακλέους στα Λουτρά Αιδηψού. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα λόγω των διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ την Παρασκευή, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και των εμπορευμάτων καταστράφηκε.

Λίγο έλειψε να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά αφού λίγα εκατοστά από εκεί που έσβησε η φωτιά, ήταν τοποθετημένα όλα τα εύφλεκτα υλικά, διαλυτικά, νίτρου κλπ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Τάσος Ρηγόπουλος δήλωσε: “Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε τώρα πλέον,είναι μήν τυχόν μας έρθει ο ουρανός στο κεφάλι!!!! Η πυρκαγιά απο ότι φαίνεται, προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα λόγω των διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ την Παρασκευή. Παρόλα αυτά, δοξάζουμε και ευγνωμονούμε τον Θεό, γιατί πραγματικά θα μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα!!! Παλιό κτίριο με ξύλινη οροφή και ξύλινο δάπεδο!!!! Είδα μπροστά στα μάτια μου να καίει η φωτιά στο δάπεδο και το δάπεδο δεν έχει πάθει τίποτα!!!! Λίγα εκατοστά απο εκεί που έσβησε η φωτιά, ξεκινούσαν όλα τα εύφλεκτα υλικά, διαλυτικά, νίτρου και δεν συμμαζεύεται!!!!! Με την βοήθεια του Θεού, το μαγαζί υπολειτουργεί μεν αλλά λειτουργεί!!! Μετά τις Άγιες ημέρες, θα γυρίσουν όλα πίσω στο κανονικό!!!! Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο, καλά Χριστούγεννα, με υγεία και πολύ αγάπη!!!!! Δόξα τον Θεό πάντων ένεκεν”

Διαβάστε Επίσης:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr