Βόρεια Εύβοια: Νέα συγγνώμη από τον άνδρα που ανέβασε το βίντεο με το γατάκι

ΑΙΔΗΨΟΣ ΓΑΤΑΚΙ

Μετά το μπαράζ αναρτήσεων, τη συγγνώμη και τις ύβρεις, ο νεαρός άνδρας που ανέβασε το βίντεο με την κακοποίηση γατούλας σε ταβέρνα στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας έκανε νέες δηλώσεις. Ξαναζήτησε συγγνώμη αλλά σε πιο ήπιο τρόπο και είπε ότι εκείνος δεν έχει κάνει τίποτα.

Ο άνδρας αυτός είναι ο Μανώλης Καραμανώλης, και τις τελευταίες σχεδόν 24 ώρες είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, όχι μόνο λόγω των όσων έγιναν στην ταβέρνα της Αιδηψού το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά κυρίως γιατί προσπάθησε να… βγει κι από πάνω, φωνάζοντας και βρίζοντας.

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης στο Πρωινό.

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο 30χρονος.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι ο σκύλος που είχε βαφτεί με πράσινο χρώμα στο παρελθόν δεν είναι δικός του.

ΛΙΧΑΔΑ ΓΑΤΑΚΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Την ίδια ώρα όπως δημοσίευσε το eviathema.gr, στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 30χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής που κλώτσησε το γατάκι στην ταβέρνα στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, αφού ολοκλήρωσε την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος. Μάλιστα ο δικηγόρος υπεράσπισης θα ζητήσει τριήμερη προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον 30χρονο εκκρεμούσε δίκη από το 2017 για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών άνω των 60 κιλών που είχαν εντοπίσει οι αρχές…

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα είχε βάψει τον σκύλο του – Πληροφορίες πως πρόκειται για σεσημασμένο για ναρκωτικά

Τροχαίο στα Ψαχνά: Εκτροπή οχήματος στον δρόμο προς Βόρεια Εύβοια [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα: Τροχαίο στα φανάρια Λιανής Άμμου – Φορτηγό καρφώθηκε πίσω από αστικό λεωφορείο [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα: Τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα – Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με μηχανή [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις