dimitriadis-vitoros

lYSIS

«Βουβό» το γνωστό περίπτερο της Χαλκίδας – Θρήνος για τον 55χρονο που «έφυγε» νωρίς

Πένθος

Βαρύ είναι το κλίμα στην κοινωνία της Χαλκίδας και ειδικότερα στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη, καθώς έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μπλατσιώτη. Ο 55χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου 24 Ιανουαρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και όσους τον γνώριζαν, έπειτα από μια γενναία και άνιση μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Ο εκλιπών δεν ήταν απλώς ένας επαγγελματίας της περιοχής, αλλά μια ιδιαίτερα αγαπητή φυσιογνωμία για την πόλη, καθώς για πολλά χρόνια διατηρούσε το περίπτερο στην οδό Αναπαύσεως, ακριβώς απέναντι από το καφενείο του Τουχτίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ / Χαλκίδα: Άγριο ξύλο στον σταθμό του ΟΣΕ – Βίντεο ντοκουμέντο από την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο επαγγελματικός του χώρος είχε μετατραπεί σε ένα ζωντανό καθημερινό στέκι, όπου φίλοι και περαστικοί έκαναν τη στάση τους, αναπτύσσοντας μαζί του ισχυρούς δεσμούς φιλίας και εκτίμησης.

Η ανησυχία στην τοπική κοινωνία ήταν έκδηλη εδώ και λίγο καιρό, όταν το περίπτερο έκλεισε ξαφνικά, σηματοδοτώντας την έναρξη του δύσκολου αγώνα που έδινε ο Δημήτρης Μπλατσιώτης για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές του, κατέληξε στις 8 το πρωί του Σαββάτου, αφήνοντας φτωχότερη τη γειτονιά του και σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.

Στιγμές τρόμου στην Εύβοια: Η ξέφρενη πορεία οδηγού «καμικάζι» από τη Χαλκίδα μέχρι τη Νέα Αρτάκη

Απευθείας αναθέσεις στην τσέπη, αλλά οι αγωγές… στον κάλαθο των αχρήστων

Απόβαση Σκρέκα και Κονταδάκη στην Εύβοια: Το γεμάτο πρόγραμμα και οι κρίσιμες επαφές

Διαβάστε Επίσης

Back to Top