Βράβευση και απονομή επαίνου στον Λιμενάρχη Αιδηψού Σωτήρη Δανίκα από τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη

Σωτήρης Δανίκας

Βράβευση και απονομή επαίνου στον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Δανίκα Σωτήριο από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη την 19-01-2023 στην εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικής Πίτας του Υπουργείου καθώς και από την Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος την 25-01-2023 στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Λιμενάρχης τιμήθηκε για τον άψογο συντονισμό, το επαγγελματισμό, το θάρρος, την αλληλεγγύη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξε κατά την επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού από θαλάσσης κινδυνευόντων πολιτών στις πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021 στην Β. Εύβοια.
Ο Λιμενάρχης στην ομιλία αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην αμέριστη συνδρομή των πλοιοκτητών Ε/Γ-Ο/Γ και Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, των πλοιάρχων και πληρωμάτων καθώς και των ιδιοκτητών – κυβερνητών επαγγελματικών αλιευτικών και ερασιτεχνικών σκαφών.

Δήλωσε ότι οι βραβεύσεις και οι έπαινοι ανήκουν σε όλα τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος που Υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Αιδηψού, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών και το Λιμενικό Σταθμό Λίμνης Ευβοίας υπαγωγής μας, καθώς και όλα τα στελέχη της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. και των όμορων Λιμενικών Αρχών που συνέδραμαν και ενίσχυσαν τη δύσκολη αυτή αποστολή μας.

Κλείνοντας συγκινημένος εξέφρασε την ευγνομωσύνη και τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους καθόσον η αναγνώριση και επιβράβευση του έργου μας από την οικογένεια των ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών Λ.Σ. αποτελεί για όλους μας ύψιστη τιμή, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό τιμώντας το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή το οποίο υπηρετεί 35 έτη με πίστη και αφοσίωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News