Χαλκίδα: 26χρονος κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικό – Ζήτησε και έλαβε αναβολή της δίκης για ψυχιατρική εξέταση
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθέστε το eviathema.gr στη GoogleΧΑΛΚΙΔΑ – Ένας 26χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου η εκδίκαση της υπόθεσής του αναβλήθηκε. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αθανάτων στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο 26χρονος, κατά τη διάρκεια ελέγχου, φέρεται αρχικά να εξύβρισε και στη συνέχεια να επιτέθηκε σωματικά, γρονθοκοπώντας έναν από τους αστυνομικούς.
Ο δράστης συνελήφθη επί τόπου και οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας. Κατά τη μεταφορά του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, η υπεράσπισή του υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική αξιολόγηση. Η δίκη αναμένεται να οριστεί εκ νέου μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης.


