dimitriadis-vitoros

Σοκ στη Χαλκίδα: Επιτέθηκε με πέτρα και έσερνε γυναίκες για να τους πάρει τις τσάντες!

Σοκ στη Χαλκίδα: Επιτέθηκε με πέτρα και έσερνε γυναίκες για να τους πάρει τις τσάντες!

Από τα έμπειρα στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη στη Χαλκίδα ένας άνδρας που μέσα σε λίγες ώρες είχε διαπράξει τρεις ληστείες σε βάρος πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης επιτέθηκε αρχικά σε περίπτερο το βράδυ της Πέμπτης, χτυπώντας τον υπάλληλο στο κεφάλι με πέτρα, προκειμένου να τον ληστέψει.

Λίγη ώρα αργότερα, επιτέθηκε σε γυναίκα, την οποία χτύπησε και έσυρε στο έδαφος για να της αρπάξει την τσάντα, ενώ το πρωί της Παρασκευής προχώρησε σε νέα αρπαγή τσάντας από άλλη γυναίκα στο κέντρο της πόλης.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Χαλκίδας εντόπισαν τον ύποπτο και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστείες και σωματικές βλάβες.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Back to Top