dimitriadis-vitoros
Εύβοια

Χαλκίδα: Ληστεία 16χρονου έξω από μπαρ – Τον χτύπησαν και του πήραν χρήματα

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Σοκ στη Χαλκίδα, όπου το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε ληστεία έξω από μπαρ, με θύμα έναν 16χρονο. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το βράδυ, όταν δύο νεαροί ηλικίας 18 ετών, φορώντας κουκούλες και μαύρα ρούχα, επιτέθηκαν στο ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, οι δράστες απείλησαν και χτύπησαν τον 16χρονο, αναγκάζοντάς τον να τους δώσει τα χρήματα που είχε μαζί του. Φοβισμένος και τρομοκρατημένος, ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου αποκάλυψε στον πατέρα του το συμβάν.

lYSIS

Ο πατέρας του ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο κουκουλοφόρων δραστών. Η υπόθεση διερευνάται, με τις αρχές να συλλέγουν στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Μεταπτυχιακός φοιτητής «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» στο ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.