,

Ξεκινά η κατασκευή του κόμβου Δροσιάς, έργο ύψους 1.200.000 ευρώ στην θέση Αγ. Παρασκευή

6 Μαΐου 2020, 12:04 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ένα έργο με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ ξεκινά η Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας, που θα «νοικοκυρέψει» την κυκλοφορία της περιοχής και θα προσφέρει οδική ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, σε ένα επικίνδυνο σημείο με μεγάλη κυκλοφορία, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες.

Τηλεδιάσκεψη Ηλία Μπουρμά με τουριστική επιτροπή δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας για την τουριστική ανάδειξη του τόπου

Το έργο αφορά την κατασκευή ισόπεδου συγκοινωνιακού κόμβου, σε κυκλικό σχήμα στην θέση Αγ. Παρασκευή της Δ.Ε. Ανθηδώνας του Δήμου Χαλκιδέων. Περιλαμβάνει ακόμη ασφαλτόστρωση τμήματος της επαρχιακής οδού αρ.32, εκατέρωθεν του κυκλικού κόμβου, καθώς και εργασίες κατασκευής δικτύου απορροής όμβριων υδάτων. Τέλος, προβλέπεται και η κατασκευή ηλεκτροφωτισμού του κόμβου.

«διασταύρωση Αγίας Παρασκευής στην είσοδο της Δ.Ε. Ανθηδώνας του Δήμου Χαλκιδεών έχει πέντε κλάδους και πολύ μεγάλη κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες. Η κατασκευή του κόμβου που ξεκινάει είναι ένα αίτημα πολλών ετών και με την ολοκλήρωσή του θα προσφέρει οδική ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Υπογράψαμε τη σύμβαση και τρέχουμε για άρτια και ταχεία υλοποίηση.» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 

Το σημείο του έργου επισκέφθηκαν, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, οι αντιπεριφερειάρχες Ηλίας Μπουρμάς, Γιώργος Κελαϊδίτης, ο ειδικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γαλάνης.

96545173 10160644216599852 2482705025114046464 o

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Χαλκιδέων: Μέτρα ετοιμότητας για την σταδιακή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων

Λάρκο: Τηλεδιάσκεψη έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους

Εξαιρετικά αποδοτικές οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας. Εξιχνίαση σωρεία εγκλημάτων τον μήνα Απρίλιο με 165 συλλήψεις

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.