Ξεκινούν εργασίες στους οδικούς άξονες Νέα Αρτάκη – Ψαχνά Χαλκίδα – Λέπουρα – Παρ. Κύμης Έργο προϋπολογισμού 1.261.000 €

30 Δεκεμβρίου 2021, 10:38 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε έργο προϋπολογισμού 1.261.000 € με αντικείμενο την συντήρηση οδικών αξόνων Ν. Αρτάκη – Ψαχνά & Χαλκίδα – Λέπουρα – Παρ. Κύμης.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται να γίνουν επεμβάσεις στις παρακάτω οδούς:

  • Ν. Αρτάκη – Ψαχνά, σε διάφορα τμήματα της οδού, από τη γέφυρα του “Κολοβρέχτη”, έως τα φανάρια του Αγγελή Γοβιού.
  • Διάφορα τμήματα επί της Ε.Ο. 44 και στον περιφερειακό Αλιβερίου.
  • Λέπουρα – Παρ. Κύμης.
  • Λοιπές εθνικές και επαρχιακές οδούς της Κεντρικής Εύβοιας.

Οι επεμβάσεις αφορούν την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, τεχνικών έργων, εξυγιάνσεων και οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης, κλπ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Παρεμβαίνουμε στους οδικούς άξονες Νέα Αρτάκης – Ψαχνών και Χαλκίδας – Λεπούρων – Παραλίας Κύμης, με έργο αρχικού προϋπολογισμού 1.261.000 €.

»Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα γίνουν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της κεντρικής Εύβοιας, με τις υποδείξεις και υπό την επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών μας.

»Σε ένα φτωχό, αλλά και χτυπημένο οδικό δίκτυο, όπως αυτό της Εύβοιας, δουλεύουμε για τα μεγάλα στρατηγικά έργα διασύνδεσης. Όμως, δεν ξεχνάμε τις ανάγκες συντήρησης που έχουν οι υφιστάμενοι δρόμοι, καθώς αυτές οι παρεμβάσεις σώζουν ζωές και κάνουν την κυκλοφορία μας πιο άνετη και πιο ασφαλή σήμερα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις τη βελτίωση και αναβάθμιση κάποιων εκ των σημαντικότερων οδικών αρτηριών όλης της Π.Ε. Εύβοιας, με γνώμονα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Είναι μια μάχη που δίνεται χιλιόμετρο-χιλιόμετρο προκειμένου να πάρει τις αναγκαίες ανάσες το οδικό μας δίκτυο, δουλεύοντας παράλληλα για τα μεγάλα έργα υποδομών τα οποία δρομολογούνται για τον τόπο μας».

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.</

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.