in

Υπεροχή Μπαράκου σε όλα τα στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας

Πρόεδροι κοινοτήτων και τοπικοί σύμβουλοι αποφάσισαν ομόφωνα την στήριξή του

Χωρίς καμιά αμφιβολία ο Νίκος Μπαράκος θα είναι ο επικεφαλής της δημοτικής πλειοψηφίας στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου μετά την μεγάλη συγκέντρωση όλων των εκλεγμένων προέδρων και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού της δημοτικής αρχής που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στα Κριεζά.
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής ήταν εκεί όπως και οι πρόεδροι και τοπικοί σύμβουλοι του Αλιβερίου της Κύμης των Κριεζών του Αυλώνος και των Κονιστρών καθώς και πολλών τοπικών κοινοτήτων όπως: Αλιβέρι, Αυλωνάρι, Αχλαδερή, ,Κριεζά, Καλημεριάνοι, Βέλος, Παρθένι , Αγιος Λουκάς, Νεοχώρι, Δύστος ,Τραχήλι, Ωρολόι, Ζάρκα, Πετριές, Αργυρό, Πυργί, Λέπουρα, Οξύλιθος, Κήποι, Μετόχι, Αϊ Γιώργης, Μανίκια, Κόσκινα, Καλέντζι , Αγιος Βλάσσης, κλπ.
Ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς κάνοντας μια αναδρομή στα πρώτα δύσκολα χρόνια που ανέλαβε το δήμο ο οποίος είχε λεηλατηθεί οικονομικά και βρισκόταν προ χρεοκοπίας τόνισε ότι “ο Νίκος Μπαράκος μπορεί να πάει καλύτερα στις εκλογές γιατί ο αντίπαλός του βλέπει το δήμο ως οικογενειακή υπόθεση.. Γυρίζει σήμερα στα χωριά για Τρίτη εκλογική αναμέτρηση, θεωρεί ότι μόνο η οικογένεια του πρέπει να διοικεί ενώ ακόμα και όταν τον έθεσαν σε αργία είχε βάλει επικεφαλής του συνδυασμού του τη νύφη του”.
Όλοι οι παριστάμενοι ευχαρίστησαν τον Θανάση Μπουραντά δημόσια για όσα τους προσέφερε βοηθώντας τα χωριά τους ως Νομάρχης τόνισαν ότι έχει προσφέρει στην Εύβοια και στην περιοχή πάρα πολλά και αναφέρθηκαν στο ήθος του αλλά και στην δύναμη της πολιτικής του απόφασης να αποχωρήσει από την αυτοδιοίκηση.
Η στάση του όπως είπαν ήταν ηθική και διδακτική απέναντι σε όλα τα στελέχη του συνδυασμού και λειτούργησε ως θεματοφύλακας απέναντι στην μείζονα αντιπολίτευση που λειτουργούσε πολωτικά και τοξικά.
Σχεδόν όλοι πήραν το λόγο και αναφέρθηκαν στις ικανότητες του Νίκου Μπαράκου, στο ήθος του, στην εργατικότητα του και στις δυνατότητες που έχει να οδηγήσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα την παράταξη της δημοτικής αρχής.
Τρεις κορυφαίοι αντιδήμαρχοι ο Χρήστος Σαμαράς, ο Κώστας Δημάς και ο Νίκος Μαστροκώστας ευχαρίστησαν τον Θανάση Μπουραντά για όσα τους έδωσε μέσα από την συνεργασία τους και στήριξαν ξεκάθαρα το Νίκο Μπαράκο ως τον επόμενο επικεφαλής της πλειοψηφίας.
Την στήριξη του εξέφρασε ξεκάθαρα και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου γιατρός Γιώργος Ζέρβας αλλά και ο αντιδήμαρχος Αυλώνος Γιώργος Κότσαρης καθώς και η αρμόδια σύμβουλος πολιτισμού Μαρία Σαμαρά-Μπότη.
Επιστολές στήριξης έστειλαν η αντιδήμαρχος Αθηνά Ανδριώτη (απουσίαζε λόγω ασθενείας των παιδιών της) και ο πρόεδρος του Αυλωναρίου Βασίλης Μαυρομάτης (που εργαζόταν)

Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας Αλέξανδρος Θεοδώρου που ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση έστειλε μέσω του αντιδημάρχου Γιώργου Κότσαρη μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο του Νίκου Μπαράκου

Από την πλευρά των τοπικών προέδρων και των συμβούλων τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Μπαράκου (μεταξύ άλλων) οι: Γιώργος Παπαδιόχος (πρόεδρος κοινότητας Αλιβερίου), Νίκος Μπάνος (πρόεδρος Κριεζών), Βασίλης Μούντριχας (πρόεδρος Αϊ Γιώργης), Μαρία Τσακού (πρόεδρος Πετριών), Κατσινής Σταύρος (πρόεδρος Νεοχωρίου) Κουτέλου Κατερίνα (τοπική σύμβουλος Κύμης), Γαλάνη Νίνα (τοπική σύμβουλος Κύμης), Μαρία Χαρτσά (τοπική σύμβουλος Κύμης),Κώστας Αποστόλου (πρόεδρος Αργυρό), Γιάννης Δημητρός (κήπους), Λάμπρος Γραβαρίτης (πρόεδρος Καλέτζι),Γιάννης Τομαράς (τοπικός σύμβουλος Μετόχι) , Κώστας Γανωτής(τοπικός σύμβουλος Μετόχι), Φίλιππος Βογιατζής (πρόεδρος Καλημεριάνων) ,Χρήστος Τρανός (πρόεδρος Ζαρακων), Γιάννης Μοιρώτσος Πρόεδρος Δύστου) , ο Γιάννης Ξύγγης (Αγιος Λουκάς) ενώ παρόντες ήταν όλοι οι εκλεγμένοι πρόεδροι του συνδυασμού (Παρθένι Γ. Χαϊνάς-Βέλος Άγγελος Μπόκαρης-Κόσκινα Σταμάτης Μπoυραντάς-Λέπουρα Αλέκος Ηλίας– κλπ) .
Μεταξύ αυτών που ακούστηκαν για το Χαρακτήρα του Νίκου Μπαράκου είναι ότι μόνο αυτός μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση σε ένα δήμο που έχει δηλητηριαστεί από την τοξικότητα και το διχασμό που σκοπίμως έχει καλλιεργηθεί από την γνωστή οικογένεια ενώ όλοι μίλησαν για την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του στον τομέα των έργων.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Εύβοια: Πνιγμένος εντοπίστηκε ο 48χρονος άνδρας από την Κάρυστο

Foxbet

Για το «μπαμ» η Μπόρνμουθ