Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Καλαβρής: “Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με αξιοπρέπεια στην επόμενη προεκλογική περίοδο με πολιτικό ήθος”

Γιάννης Καλαβρής

Δήλωση εξέδωσε ο υποψήφιος πλέον Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια και Δικηγόρος Γιάννης Καλαβρής, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σήμερα, η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ενέκρινε τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επόμενες εθνικές εκλογές και πλέον ως υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας του ιστορικού αυτού κόμματος που άλλαξε την Ελλάδα, καλούμαι μαζί με άλλους άξιους συνυποψήφιους να δώσουμε έναν αγώνα για την εκ νέου ισχυροποίηση της παράταξής μας.

Είναι μεγάλη η τιμή και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη που αναλαμβάνω σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με αξιοπρέπεια στην επόμενη προεκλογική περίοδο με πολιτικό ήθος , λόγο και επιχειρήματα καθώς όραμά μου είναι να «ερωτευτούμε» όλοι εκ νέου την πολιτική, να μιλήσουμε για ιδέες, να διεκδικήσουμε λύσεις , να είμαστε εν τέλει όλοι, από κάθε θέση, χρήσιμοι για τον τόπο μας .

Χρέος όλων μας είναι να αφιερώσουμε τις δυνάμεις μας για την ανασυγκρότηση της χώρας και ιδίως της Εύβοιας, τη φωνή της οποίας ευελπιστούμε να εκφράσουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα στο κοινοβούλιο.

Όπλο μας η εμπειρία μας, οι γνώσεις μας , τα όνειρά μας και οι ελπίδες μας, συμπαραστάτης μας η ανιδιοτέλεια και η διάθεση για προσφορά !

Μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ και πάλι πρωταγωνιστή, ώστε να υπηρετήσουμε τις αρχές μας την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία !

Καλό μας αγώνα !

Ιωάννης Καλαβρής

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Υποψήφιος
Βουλευτής Ν. Ευβοίας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News