Ζεμπίλης από Ιστιαία: θα είμαι κοντά σας και μετά τις εκλογές!

zempilis 13

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Θανάση Ζεμπίλη στην Ιστιαία.

Μετά τον αγιασμό που τέλεσαν οι ιερείς πατέρας Ιωάννης και πατέρας Ευστάθιος, ο κ. Ζεμπίλης ανέφερε ότι μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια άνοιξε το πολιτικό γραφείο στην Ιστιαία για να μπορεί να στηρίξει τους πληγέντες συμπολίτες του και να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία ανασυγκρότησης, ώστε να γίνει ο τόπος αυτός πιο όμορφος και πιο παραγωγικός από ποτέ.

Ακολούθως, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στα έργα αποκαταστάσεων από τις καταστροφές, στα μέτρα στήριξης των πολιτών και στον στρατηγικό σχεδιασμό «Εύβοια Μετά», που περιλαμβάνει 71 εμβληματικά έργα και δράσεις, προκειμένου η Β. Εύβοια να τεθεί σε τροχιά ευημερίας και ανάπτυξης.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Ζεμπίλης ανέφερε: «Στον ενάμιση σχεδόν χρόνο λειτουργίας του το γραφείο μας στέγασε τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις προσδοκίες των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι μας επισκέπτονταν κάθε Δευτέρα χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, γιατί η επαφή με τον κόσμο πρέπει να είναι άμεση, χωρίς μεσάζοντες και διαμεσολαβητές. Έτσι, αποφασίσαμε το γραφείο μας να είναι ανοικτό στην κοινωνία, για να εξυπηρετεί τους απλούς καθημερινούς πολίτες. Αυτό θα συμβεί , εάν όλα πάνε καλά, και μετά τις εκλογές που θα εξακολουθήσω να είμαι δίπλα σας και να δίνω καθημερινά μάχες στο κοινοβούλιο και την κοινωνία, για να προωθώ τα δίκαια αιτήματα του τόπου μας!»

zempilis 13

zempilis 13 1

zempilis 14

zempilis 15

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ