Ακόμα μια δικαστική δικαίωση για τον Δημοσιογράφο του eviathema.gr Σωτήρη Μπαρσάκη

ΣΩΤΗΡΗΣΜΠΑΡΣΑΚΗΣΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΧΑΛΚΙΔΑΣΑ

Ακόμα μια δικαστική δικαίωση ήρθε το πρωί της Τετάρτης 02/03 στα Δικαστήρια Χαλκίδας για τον Δημοσιογράφο και Ιδιοκτήτη του eviathema.gr Σωτήρη Μπαρσάκη.

Συγκεκριμένα μετά από ανάρτηση δημοσιευμάτων σε blog που έχει έδρα την Χαλκίδα, ο Σωτήρης Μπαρσάκης είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα μέσω του Δικηγόρου του Ιωάννη Καλαβρή, εναντίον του ιδιοκτήτη του blog για τα οποία μάλιστα είχε εκδοθεί για δεύτερη φορά προσωρινή διαταγή ώστε να αποδημοσιευθούν και να αποκατασταθούν με τα αληθή γεγονότα.

Αγωγή χιλιάδων ευρώ κατέθεσε ο Ιδιοκτήτης του eviathema.gr Σωτήρης Μπαρσάκης σε “μεγαλοδημοσιογράφο” της Χαλκίδας

Τα εν λόγω δημοσιεύματά στον διαδικτυακό τόπο που επιμελείται και διαχειρίζεται ο εναγόμενος, των οποίων συντάκτης φέρεται ο ίδιος, δεδομένου ότι αναφέρεται ως αποκλειστικός υπεύθυνος του εν λόγω ιστοτόπου,  χρησιμοποιώντας  απολύτως παραπλανητικούς τίτλους, βρίθουν προσβλητικών χαρακτηρισμών σε βάρος του Δημοσιογράφου Σωτήρη Μπαρσάκη και παρουσιάζουν προς το αναγνωστικό κοινό του εν λόγω blog,  ότι δήθεν υπήρξε απατεώνας , εκβιαστής blogger που εμπλέκεται τόσο σε παράνομες συναλλαγές με την αστυνομία, αλλά και ότι εμπλέκεται σε μια μεγάλη υπόθεση παραδικαστικού κυκλώματος στο οποίο δήθεν συμμετέχουν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδος, αλλά και η Πρόεδρος Πρωτοδικών Χαλκίδος, αφήνοντας υπόνοιες για δήθεν συνεργασία μου μαζί τους σε παράνομες πράξεις εν γνώσει του εναγομένου, ως προς την αναλήθεια των αναγραφομένων και ως προς τον συκοφαντικό χαρακτήρα τους.

Από μια απλή και μόνο ανάγνωσή του περιεχομένου των δημοσιευμάτων αυτών, προκύπτει ότι ο Δημοσιογράφος του eviathema.gr υφίσταται μια βάναυση, άδικη και προσβλητικότατη επίθεση η οποία δεν έχει κανένα όριο. Άλλοτε εμπλέκεται σε ύποπτες διεργασίες στην αστυνομία, άλλοτε εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες στα Δικαστήρια Χαλκίδος και άλλοτε απλά είναι ένας συκοφάντης blogger.

Η σημερινή απόφαση του Προέδρου ήταν η τήρηση της προσωρινής διαταγής των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του ιδιοκτήτη του blog. Ο δικηγόρος υπεράσπισης του εν λόγω ιδιοκτήτη blog ζήτησε αναβολή για την τελική εκδίκαση καθώς πλέον δεν θέλει να εκπροσωπεί το εν λόγω άτομο.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!