Αλιβέρι Ευβοίας: Τροχαίο μεταξύ τριών ΙΧ στον Περιφερειακό το απόγευμα της Παρασκευής

Photo 1598632776248

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον περιφερειακό δρόμο του Αλιβερίου μεταξύ τριών οχημάτων ένα εκ των οποίων έχει ανατραπεί. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νεότερες πληροφορίες από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου Αλιβερίου με τον δρόμο Αλιβερίου Καράβου ανάμεσα σε τρία οχήματα. Ένα Volvo χρώματος μαύρου τύπου τζιπ Στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι με τα παιδιά του ερχόμενο από Χαλκίδα προς Λέπουρα εμβόλισε αυτοκίνητο που ερχόταν από τον δρόμο του Καράβου προς το Αλιβέρι το οποίο παραβίασε το STOP  και βγήκε στον περιφερειακό δρόμο όπου συγκρούστηκε και εμβολίστηκε από το Volvo .

Mετά την σύγκρουση των δύο οχημάτων το όχημα που εμβολίστηκε έπεσε πάνω σε επαγγελματικό φορτηγάκι που βρισκότανε πίσω του με αποτέλεσμα να χτυπηθεί και αυτό.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία  η πυροσβεστική δύναμη του κλιμακίου Αλιβερίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τραυματισμένη φαίνεται η γυναίκα συνοδηγός από το Volvo αυτοκίνητο η οποία προφανώς έχει σπάσει το πόδι της.

Photo 1598632776248 Photo 1598632776498

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Κοινές δηλώσεις Υπουργού Καραμανλή και Περιφερειάρχη Σπανού [ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Πάνω από 15000 πρόστιμο σε νυχτερινό μαγαζί και 15 μέρες αναστολή [ΒΙΝΤΕΟ]

Κύμη Ευβοίας: Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά, στην ευρύτερη περιοχή

Θεοδωρικάκος: Δωρεάν οι μάσκες για τους μαθητές σε όλα τα σχολεία στην Ελλάδα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από την Εύβοια την στιγμή που συμβαίνουν, στο eviathema.gr