Στο Αλιβέρι ο Θανάσης Ζεμπίλης – Επισκέφθηκε Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, Δασαρχείο και 1ο ΕΠΑΛ.

ΑΛΙΒΕΡΙΖΕΜΠΙΛΗΣ2

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Δασαρχείο και το 1ο ΕΠΑΛ Αλιβερίου επισκέφτηκε σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης. Συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα της περιοχής, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Επισκεπτόμενος το Π.Κ. Αλιβερίου, ο Θανάσης Ζεμπίλης συζήτησε με τον Διοικητή κ. Γ. Χαλαστάρα και τα στελέχη της υπηρεσίας για τις ανάγκες του προσωπικού και την επικείμενη αντιπυρική περίοδο.

Τέθηκε επί τάπητος το μείζον ζήτημα της αναβάθμισης και της μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας. Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της επιχειρησιακής ικανότητας του Π.Κ. Αλιβερίου, μέσω της ενίσχυσης του προσωπικού, του στόλου, αλλά και της προμήθειας του απαραίτητου εξοπλισμού, ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμοι κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Ο Βουλευτής Ευβοίας συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό για τη συνεισφορά τους, ενώ συμφώνησαν να βρίσκονται σε συχνή επαφή για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν.

Στη συνάντηση με τον Δασάρχη κ. Α. Μαρίνο και τους υπαλλήλους του Δασαρχείου, ο Βουλευτής Ευβοίας ζήτησε ενημέρωση για υπηρεσιακά ζητήματα, ενώ συζητήθηκαν και θέματα των δασικών χαρτών.

Τέλος, ο Βουλευτής Ευβοίας επισκέφτηκε το 1ο ΕΠΑΛ Αλιβερίου, όπου και συνομίλησε με τον Δ/ντη κ. Μ. Ματζάκο και εκπαιδευτικούς για θέματα παιδείας και εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου.

ΑΛΙΒΕΡΙΖΕΜΠΙΛΗΣ3 ΑΛΙΒΕΡΙΖΕΜΠΙΛΗΣ2 ΑΛΙΒΕΡΙΖΕΜΠΙΛΗΣ1

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!