in

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Έφαγε 18 μήνες φυλακή για τον θάνατο κουταβιού

Εύβοια: Έφαγε 18 μήνες φυλακή για τον θάνατο κουταβιού

Ένοχος βρέθηκε μετά την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και δικαστή ένας άνδρας για τον θάνατο ενός κουταβιού στην Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του eviathema.gr, εκδικάστηκε το πρωί της Τρίτης 28 Ιουνίου, μια υπόθεση που αφορούσε περιστατικό παραμέλησης δύο κουταβιών στην Χαλκίδα το 2017.

Στην δίκη δεν παρευρέθηκε ο κατηγορούμενος ενώ το παρών έδωσε ένας μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την απάνθρωπη αντιμετώπιση που είχε ο πρώτος στα δύο ζωντανά.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω ο οποίος διατηρεί οικόπεδο στην περιοχή της Δροσιάς, είχε παρατήσει μέσα για αρκετό καιρό δύο μικρά κουταβάκια, τα οποία είχε ταΐσει μόνο μια φορά και έπειτα εξαφανίστηκε ενώ δεν απαντούσε και στις κλήσεις των γειτόνων οι οποίοι τον καλούσαν με σκοπό να τους εφιστήσουν την προσοχή ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση τα δύο σκυλάκια θα πεθάνουν.

Συχνά πυκνά τα ταΐζαν και τους έβαζαν νερό από το συρματόπλεγμα που υπήρχε, ώσπου κάποια στιγμή κάλεσαν την αστυνομία ώστε να ανοίξει την είσοδο του οικοπέδου.

Το ένα κουτάβι εντοπίστηκε νεκρό ενώ το δεύτερο βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, το οποίο και περίθαλψε κτηνίατρος ενώ λίγο καιρό μετά δόθηκε για υιοθεσία.

Για το γεγονός κατατέθηκε μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη.

Εισαγγελέας και δικαστής ακούγοντας την θλιβερή ιστορία, βρήκαν ένοχο τον κατηγορούμενο, καταδικάζοντας τον σε 18 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή καθώς και 3.600 ευρώ πρόστιμο.

 

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι ιδιοκτήτης του eviathema.gr και δημοσιογράφος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Δείτε τις πρόσφατες αναλύσεις νερού από Ψαχνά, Κοντοδεσπότι, Καστέλλα, Κυπαρίσσι και Τριάδα [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Σοκαριστικές εικόνες από το αυτοκίνητο του 18χρονου που σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι! Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του νεαρού οδηγού