Χαλκίδα Ευβοίας: Απίστευτη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων τα ξημερώματα [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

πρατήριο χαλκιδα

Ξημερώματα Κυριακής Βράδυ, ενώ όλα έδειχναν ότι το βράδυ θα κυλίσει ομαλά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Χαλκίδα, ενώ ο υπάλληλος περίμενε κάποιον πελάτη να τον εξυπηρετήσει, εμφανίζεται τρέχοντας άνδρας αγνώστων στοιχείων και με την απειλή όπλου ζητάει να του δώσει ότι χρήματα υπήρχαν στο κατάστημα.

Παραλία Νέας Αρτάκης: Ομάδα νέων παρενοχλούσαν μεσήλικα – Επέμβαση της Αστυνομίας

Λόγο του Κορονοϊού, αυτές τις ημέρες γενικά ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να πληρώνει με χρήση πλαστικού χρήματος οπότε και το εισπρακτέο ποσό που είχε εκείνη την ώρα ο υπάλληλος του πρατηρίου ήταν μικρό. Εν συνεχεία και με γενική εντολή να μην υπάρχει αντίσταση σε τέτοιες περιπτώσεις ο υπάλληλος παρέδωσε όλα τα χρήματα που είχε πάνω του οπότε και ο ληστής τα πήρε και τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία για την διερεύνηση του θέματος και τον εντοπισμό του ληστή.

Να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο πρατήριο έχει ξαναγίνει στόχος ληστείας ενώ ο συγκεκριμένος υπάλληλος στο παρελθόν είχε ξυλοκοπηθεί άγρια σε παρόμοιο γεγονός.

Το eviathema.gr εξασφάλισε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας την στιγμή της ληστείας.

Διαβάστε Επίσης

Σπανός – Βάκα – Ψαθάς – Κελαϊδίτης στο Αφράτι για το έργο αποκατάστασης αρδευτικού καναλιού Καλαποδιού ποταμού Λήλαντα [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΙΝΤΕΡΚΕΜ Βαθύ Αυλίδας – Καταγγελία για περίεργες αναθυμιάσεις στο εργοστάσιο, κινητοποίηση της Αστυνομίας

Χαλκίδα – Ομάδα ΔΙΑΣ: Έγκαιρη και αποτελεσματική η επέμβαση τους