Χαλκίδα: Καίρια επέμβαση του Αντιδημάρχου Βασίλη Γουρνή

ΓΟΥΡΝΗΣ

Μεγάλο πρόβλημα επικρατούσε αρκετό διάστημα στην Χαλκίδα, επί της οδού Δημοσθένους Βασιλείου, κοντά στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας, όπως έχει δημοσιεύσει το eviathema.gr, με τα παράνομα παρκαρίσματα (Δείτε εδώ).

Η συγκεκριμένη οδός είναι ήδη αρκετά στενή, με αποτέλεσμα τις ώρες αιχμής, το παρκάρισμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου να προκαλεί συμφόρηση στην διέλευση των υπολοίπων οχημάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι λίγες ημέρες πριν, όταν όχημα της Πυροσβεστικής προσπάθησε να περάσει από το σημείο, να βρεί εμπόδιο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με την όπισθεν καθώς επίσης και ένα απορριμματοφόρο του Δήμου να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.

Καίρια ήταν η επέμβαση του Αντιδημάρχου Πολιτικής προστασίας, υποδομών, τεχνικών υπηρεσιών και έργων αυτεπιστασίας Δήμου Χαλκιδέων, Βασίλη Γουρνή, το πρωί της Πέμπτης.

Ο Αντιδήμαρχος, μόλις αντιλήφθηκε το εν λόγω πρόβλημα ειδοποίησε συνεργείο ελαιοχρωματισμού του Δήμου, ώστε να αποκαταστήσει τις γραμμές απαγόρευσης, οι οποίες είχαν ξεθωριάσει.

Εντός λίγης ώρας όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του eviathema.gr, στο σημείο ο ελαιοχρωματιστής του Δήμου Θανάσης Κούρτης αποκατέστησε το πρόβλημα.

ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ EVIATHEMA ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ EVIATHEMA2

Διαβάστε Επίσης:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr