Χαλκίδα: Καμία μεθόδευση στην διάθεση του ΡΕΞ από τον ΔΟΑΠΠΕΧ – Με απόλυτη διαφάνεια οι διαδικασίες

ΡΕΞ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΙΝΗ EVIATHEMA

Σε πρόσφατη συνάντηση μελών του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, η πρόεδρος Ελένη Αϊδίνη έθεσε ως θέμα την ενοικίαση του κινηματογράφου REX  προτείνοντας την «Σπέντζος Φιλμ» για την ενοικίαση.

Είναι γνωστό το σημαντικό έργο του ΔΟΑΠΠΕΧ και της Προέδρου Ελένης Αϊδίνη στο κομμάτι του Πολιτισμού για τον Δήμο Χαλκιδέων. Μέσα σε όλη την προσπάθεια ήταν και η άμεση ενοικίαση του κινηματογράφου REX για την αξιοποίηση αυτής της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πρόεδρος, είχε έρθει σε επαφή με επαγγελματία του χώρου της περιοχής για την ενοικίαση του κινηματογράφου, όμως οι απαιτήσεις που ζητήθηκαν ήταν αρκετά χρονοβόρες και ασύμφορες οικονομικά για τον οργανισμό με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να στραφεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Σπέντζος Φίλμ ώστε να λειτουργήσει άμεσα για τους Χαλκιδείς και να μην χάσουν και αυτήν την σεζόν καθώς πρόκειται για έναν ξεκάθαρα καλοκαιρινό χώρο.

Η πρόταση αυτή έφερε αντιδράσεις από μέλη της αντιπολίτευσης στην συνάντηση των μελών ΔΣ ενώ έγινε λόγος για μεθοδεύσεις, αδιαφάνειες και ψεύδη, συγκεκριμένα της Προέδρου κάτι που φυσικά είναι παράλογο αφού η ίδια το έθεσε ως θέμα και δεν προέβη σε ενέργειες κάτω από το τραπέζι.

Φυσικά η Πρόεδρος αντί να δεχθεί συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα δέχθηκε και άστοχη κριτική.

Κριτική που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και αφήνει σκιές σε μια διαδικασία που έγινε με άψογο τρόπο και πλήρη διαφάνεια με μόνο στόχο το άνοιγμα του κινηματογράφου με τους συμφερότερους όρους για το δήμο και τους πολίτες.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ποδηλάτης χάθηκε στην Βλαχιά Ευβοίας – Τον εντόπισαν αστυνομικοί του ΑΤ Μαντουδίου μετά από ώρες

Χαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Εσπερινός της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Πιάστηκαν “στα πράσα” ανήλικοι να κλέβουν Super Market στην Χαλκίδα

Εύβοια: Τεράστια η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων να σβήσουν την φωτιά στο Βαθροβούνι – Μεγάλη η ζημιά για τους μελισσοκόμους [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι