in ,

Χαλκίδα: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στους επτανήσιους ποιητές στο κόκκινο σπίτι [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

επτανήσιους ποιητές στο κόκκινο σπίτι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο στο Κόκκινο Σπίτι, η εκδήλωση – αφιέρωμα στους επτανήσιους ποιητές, «1821-2021, διακόσια χρόνια μετά» σε συνδιοργάνωση του Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), της Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας και του Δημοτικού Ωδείου «Νίκος Σκαλκώτας» το βράδυ του Σαββάτου 18/09.

Την αυλαία της εκδήλωσης, άνοιξαν οι γνωστοί Χαλκιδαίοι φιλόλογοι, Ν. Δ. Τριανταφυλλόπουλος, και Σούλα Παπαγεωργοπούλου.

Το μουσικό πρόγραμμα περιλάμβανε Επτανήσιους ποιητές, μελοποιημένους από τον Πάνο Στέλιο, Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας»,  ενώ αποδόθηκαν μουσικά, από τις υπέροχες, Αργυροπούλου Σταυρίνη στο τραγούδι και Γιάννα Γκαρά στο πιάνο.

Το παρών έδωσαν, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδας, π. Νεκτάριος Ευγενικός, η πρώην Πρωθυπουργός Κατερίνα Θάνου, ο Βουλευτής Εύβοιας, Θανάσης Ζεμπίλης, οι Πρόεδροι των ΔΟΑΠΠΕΧ και ΔΕΥΑΧ Ελένη Αϊδίνη και Τασούλα Ψυχογυιού Μακαρώνα αντίστοιχα, ο πρώην Υπουργός, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Χαλκιδέων Βασίλης Γουρνής και πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της εκδήλωσης.

επτανήσιους ποιητές στο κόκκινο σπίτι επτανήσιους ποιητές στο κόκκινο σπίτι επτανήσιους ποιητές στο κόκκινο σπίτι επτανήσιους ποιητές στο κόκκινο σπίτι επτανήσιους ποιητές στο κόκκινο σπίτι

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

επτανήσιους ποιητές στο κόκκινο σπίτι

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισπανία: Προηγήθηκαν 22.000 σεισμοί – Συγκλονιστικές εικόνες

Εθνική κατηγορία ΠΟΛΟ: Σε εξαιρετικό κλίμα ο αγώνας ΝΟΧ – ΝΟΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]