Χαλκίδα: Σεσημασμένος μπούκαρε σε μπαρ και έκλεψε ποτά αξίας 1.500 ευρώ – Αναζητείται από την αστυνομία

ΠΟΤΑ EVIATHEMA

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο κλοπές από κατάστημα, οι οποίες διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 26-10 και 27-10-2021 αντίστοιχα, στη Χαλκίδα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω και στις δύο περιπτώσεις, αφού παραβίασε θύρα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εισήλθε και αφαίρεσε συνολικά (30) φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας (1.500) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές. Συγκεκριμένα ο 40χρονος δράστης, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τους περιπολούντες αστυνομικούς, να έχει αφαιρέσει (5) φιάλες αλκοολούχων ποτών από καφέ της παραλίας, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το χρονικό διάστημα από 08-09-2021 έως 01-10-2021, ενέχεται στη διάπραξη επιπλέον πέντε (5) κλοπών αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας (2.500) ευρώ, από άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος περιοχής της Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο