Χαλκίδα: Στα δικαστήρια ο άνδρας που χτυπούσε την γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους – “Της ρίχνω καμία σφαλιάρα αν χρειαστεί” δήλωσε

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΒΙΑ ΧΑΛΚΔΑ EVIATHEMA

Στα Δικαστήρια Χαλκίδας μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης 30/12 ο άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε στην σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Χαλκίδα το βράδυ της Τρίτης 28/12.

Ο φερόμενος ως δράστης της υπόθεσης πέρασε την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης, όμως η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου 2022, αφού η σύζυγος δεν προσήλθε. Όπως δήλωσε το θύμα, στο eviathema.gr δεν γνώριζε την διαδικασία για αυτό το λόγο και δεν παρουσιάστηκε.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του eviathema.gr, ο Εισαγγελέας επέβαλε περιοριστικά μέτρα στον φερόμενο ως δράστη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο σύζυγος υποστήριξε ότι η γυναίκα του εκδίδεται ενώ δήλωσε εριστικά “Της ρίχνω καμία σφαλιάρα αν χρειαστεί για στρώσει.”

Το συμβάν:

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, της Τρίτης, μια γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο ίδιο της το σπίτι, επί της οδού Γαζέπη στην Χαλκίδα, από τον σύζυγό της ενώ μάλιστα βρισκόταν μπροστά το ανήλικο παιδί τους.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, γεμάτη μώλωπες, ξέφυγε από τα χέρια του άνδρα της και έφυγε από το διαμέρισμα ενώ ζήτησε βοήθεια από γειτονικό κατάστημα το οποίο ήταν ανοιχτό.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, έσπευσαν στο σημείο. Το θύμα φοβισμένο για το αν ο σύζυγος χτύπησε το ανήλικο παιδί τους υπέδειξε στους άνδρες ότι βρισκόταν εντός του διαμερίσματος μαζί του, χωρίς να μπορούν να εισέλθουν εντός.

Μετά από αρκετή ώρα ο σύζυγος παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας ενώ το παιδί ήταν καλά στην υγεία του.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.</