Δήμος Χαλκιδέων: Έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των πανελληνίων

panellhnies

Για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ο Δήμος Χαλκιδέων έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή τους και την ομαλή προσέλευση των μαθητών στους σχολικούς χώρους.

Εύβοια – ΑΠΑΤΗ: Ανύπαρκτο τοπικό site στην λίστα με τα ΜΜΕ που μοιράστηκαν τα 20 εκατ. της καμπάνιας για τον κορονοϊό

Στο πλαίσιο αυτό, θα διανείμει μπουκάλια με νερό και μάσκες έξω από όλα τα εξεταστικά κέντρα, επιθυμώντας με την πρωτοβουλία αυτή να δηλώσει τη στήριξη του και να ευχηθεί επιτυχία σε όλους τους μαθητές.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Σχολική Επιτροπή και τους Διευθυντές των σχολείων, έχουν πραγματοποιήσει καθαρισμούς και απολυμάνσεις και έχουν φροντίσει να είναι όλα τα εξεταστικά κέντρα εφοδιασμένα με αντισηπτικά, μάσκες και υγειονομικό υλικό.

Η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Ελένη Μιντζιφίρη δήλωσε αποκλειστικά στο eviathema.gr: “Από πλευράς του Δήμου Χαλκιδέων, δια μέσω της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων. Έτσι, αντισηπτικά και μάσκες έχουν διανεμηθεί ανά εξεταστικό κέντρο τόσο σε μαθητές, όσο και στους επιτηρητές, καθώς και στο βαθμολογικό κέντρο. Έτσι οι επιτηρητές, έχουν το δικαίωμα επιλογής ανάμεσα, στις μάσκες μιας χρήσης, στις υφασμάτινες και στις προστατευτικές προσωπίδες. Έχουν ενισχυθεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχουν εγκατασταθεί και κλιματιστικά, τα οποία πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα βοηθήσουν έτσι ώστε οι συνθήκες που θα καλεστούν οι υποψήφιοί μας, να είναι όσο το δυνατόν οι καλύτερες και συγχρόνως οι ασφαλέστερες! Καλή Δύναμη σε όλους, παιδιά και εκπαιδευτικούς.”

Διαβάστε Επίσης

Ψαχνά: Καθάρισε τον Μεσσάπιο ποταμό ο Δήμος…

Νέα Αρτάκη: Τροχαίο στα Δύο Βουνά το βράδυ της Παρασκευής – Τραυματίστηκε ο οδηγός [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Τροχαίο με τραυματίες στο Μπούρτζι το απόγευμα της παρασκευής