Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη το ΔΣ – Η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση στα Κριεζά

κυμης αλιβεριου 1

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 10-05-22 στις 18.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου με 9 θέματα συνεδρίασης. Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση στο δημοτικό κατάστημα στα Κριεζά μετά από μήνες τηλεδιασκέψεων.

Δείτε την πρόσκληση σύγκλησης του Προέδρου Γιώργου Ζέρβα:

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Κριεζών της Δ.Ε. Δυστίων ( Αρ. αποφ.210/2014), υβριδικά{ δια ζώσης και με δυνατότητα τηλεδιάσκεψης} ( ΦΕΚ Β΄2137/30-4-22) , την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 με ώρα έναρξης 18:30 μ.μ, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί κατανομής Πυροπροστασίας έτους 2022

2.Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

3.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της υπ. αριθμ. 4/2022 απόφασης της Συμβιβαστικής Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών με θέμα: « Λήψη απόφασης περί εξέτασης του προσφευγόντων “ΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ Α.Ε. Κ.Λ.Π.” ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ της υπ. αριθ. πρωτ. 25363/13-9-2011 ΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠ» .

4.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της υπ. αριθ. 8/2021 απόφασης της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου με θέμα: Αίτημα της Σχολικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου για έκτακτη χρηματοδότηση της με ποσό 10.000 € , προκειμένου να γίνουν εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων.

5. Λήψη απόφασης περί καθορισμού αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας ΕΠΑ.Λ.) για απασχόληση στο Δήμο Κύμης- Αλιβερίου κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προγράμματος δράσεων τουριστικής προβολής με την κατασκευή τουριστικής σελίδας.

7. Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας διακοπής κυκλοφορίας οδού στην κοινότητα Κύμης , για την αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές.

8. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δακοκτονίας έτους 2022

9. Συζήτηση σχετικά με το θέμα της αποκομιδής και μεταφοράς των απορριμμάτων ( σχετ. το υπ. αρ. 5619/3-5-22 αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσής).

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος

Ζέρβας Γεώργιος

Διαβάστε Επίσης

Ενδελεχής διερεύνηση ανακοίνωσε το Λιμενικό για το περιστατικό και το ασυνόδευτό περιπολικό

Πανικός στην Χαλκίδα: Οδηγός αυτοκινήτου ξυλοκόπησε ποδηλάτη στην μέση του δρόμου

Αιδηψός: 26χρονος εργάτης τραυματίστηκε μέσα σε αλιευτικό σκάφος – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

Σοκαριστικό τροχαίο στο Φάρο Αυλίδας με μια τραυματία – Την απεγκλώβισαν οι Πυροσβέστες [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις