Δημόσια διαβούλευση για τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου ανήρτησε στην ιστοσελίδα του πατήστε εδώ προς δημόσια διαβούλευση, το σχέδιο του Κανονισμού Καθαριότητας , με το οποίο καθορίζονται θέματα και κανόνες που αφορούν στην τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους του Δήμου και γενικότερα στην αισθητική αναβάθμιση του τόπου και στην προστασία του περιβάλλοντος.

«Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις που θα κατατεθούν, θα ληφθούν υπόψη πριν την τελική διατύπωση της εισήγησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής».
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου ζητά την ενεργό συμμετοχή όλων, προκειμένου ο Κανονισμός Καθαριότητας που θα διαμορφωθεί να είναι σεβαστός απ’ όλους με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις μπορούν να αποστέλλονται μέχρι 2/12/2021 στο e-mail: dimos.kimisaliveriou@0902.syzefxis.gov.gr με θέμα: «Διαβούλευση Κανονισμού Καθαριότητας».

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2223350235 (τμήμα καθαριότητας).

Δείτε εδώ τον κανονισμό καθαριότητας

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News