Θρήνος στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσαρούχας – Ένας σπάνιος νέος, πατέρας δυο μωρών παιδιών

ΘΡΗΝΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Σε ηλικία μόλις 40 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσαρουχάς, πατέρας δυο μικρών παιδιών, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε όσους τον γνώριζαν.

Ο Δημήτρης Τσαρουχάς ήταν  πολύ γνωστός στη Χαλκίδα καθώς επρόκειτο για ένα πολύ κοινωνικό παιδί πάρα πολύ έξυπνο και ικανό άνθρωπο.

Ο Δημήτρης εργαζόταν για πολλά χρόνια σε πρακτορεία ΟΠΑΠ στη Χαλκίδα (στο πρακτορείο της Ζηνοβίας Κανελίδου στην  Ξυρόβρηση και στο πρακτορείο του Πίγγου στην πλατεία αγοράς)

Το 2018 παντρεύτηκε την αγαπημένη του σύντροφο Έλενα και μαζί απέκτησαν δυο παιδιά.

Ο πατέρας του είναι γνωστός επιπλοποιός που διατηρούσε επιχείρηση στην συνοικία Αλωνάκι  ενώ το πατρικό του σπίτι βρίσκεται στον Καράμπαμπα.

Ο Δημήτρης είχε σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στην Καβάλα και ασχολούνταν από μικρός με τον αθλητισμό, παίζοντας μπάσκετ, κάνοντας θαλάσσιο σκι κ.α.

Όμως σε πολύ μικρή ηλικία του δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα άσθματος από αναρρόφηση στον ύπνο του.

Αυτό δεν τον είχε εμποδίσει ούτε να ασχολείται με τον αθλητισμό ούτε να κάνει πάντα δυο δουλειές.

Μάλιστα η κύρια εργασία του το τελευταίο διάστημα ήταν στα Τζάμια Βασιλείου ενώ τα Σαββατοκύριακα δούλευε στο Πρακτορείο του Πιγγου στην αγορά.

Ο Δημήτρης Τσαρούχας πριν από είκοσι μέρες περίπου νόσησε.

Ένοιωσε αδιαθεσία και ζήτησε άδεια από τη δουλειά του. Μετά από λίγες μέρες θέλησε να δουλέψει στο πρακτορείο  αλλά λιποθύμησε την ώρα της δουλειάς. Νοσηλεύτηκε μια εβδομάδα σε νοσοκομείο  όπου ήταν μέρες σε κώμα και από κει ξεκίνησε μια ταλαιπωρία με δημιουργία υγρού στον πνεύμονα, νέα λοίμωξη μέσα από το νοσοκομείο …. Μετά από  μια εβδομάδα συνήλθε και  πήρε εξιτήριο όμως πριν λίγες μέρες εισήχθη ξανά στο Νοσοκομείο στο οποίο άφησε και την τελευταία του πνοή.

Ο Πατέρας και η μητέρα του η αδελφή του, η γυναίκα του , οι συγγενείς και οι φίλοι του τον συνόδεψαν μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού, στην τελευταία του κατοικία σήμερα στις 17:30 στο νεκροταφείο Χαλκίδας.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν για ένα σπάνιο παιδί με εξαιρετικό μυαλό και φοβερή ποιότητα ανθρώπου.