Έφυγε από τη ζωή η πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας Μαίρη Λάμπρου

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ2

Η Μαίρη Λάμπρου ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος, διακεκριμένη λογίστρια η οποία είχε διατελέσει για πολλά χρόνια δημοτική σύμβουλος Χαλκίδας, αντιδήμαρχος με το Γιάννη Σπανό και τον Μπάμπη Μανιάτη και είχε αφήσει το στίγμα της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Ήταν από τους πολύ στενούς συνεργάτες του αείμνηστου πρώην δημάρχου Χαλκίδας Γιάννη Σπανού τον οποίο επισκέπτονταν στο σπίτι του μέχρι πριν το θάνατό του.

Την τελευταία φορά που ασχολήθηκε με τα κοινά ήταν το 1999-2002  επί δημαρχίας Μπάμπη Μανιάτη όπου είχε υλοποιήσει μια φαντασμαγορική εκδήλωση στην παραλία της Χαλκίδας με πολύχρωμες παγοκολόνες που συμβόλιζαν τους αιώνες ενόψει του ερχομού Μιλένιουμ 2000 ως αντιδήμαρχος υπεύθυνη πολιτιστικών.

Στη συνέχεια είχε μια τραγική στιγμή  όταν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 19 ετών η κόρη της φοιτήτρια στην Κρήτη.

Ήταν κάτι που κατέβαλε ψυχολογικά τη Μαίρη Λάμπρου η οποία δεν ξανασχολήθηκε τα τελευταία είκοσι χρόνια  με τα κοινά παρόλο που αποτελούσαν ένα μεγάλο μέρος της ζωής της.

Αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας , νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος με μια απίστευτη ποιότητα και όλοι όσοι την ήξεραν έχουν να πουν για το χαρακτήρα και το ήθος της.

Αιωνία της η μνήμη.