ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Χαλκίδα – Πάει για τοπικό Lock Down Δήμος Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων

νικος χαρδαλιάς

Στην Χαλκίδα Ευβοίας βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς σε έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς Περιφέρειας Δήμου Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr η incognito επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Χαλκίδα αφορά την άμεση ενεργοποίηση έκτακτων μέτρων τοπικού Lock Down στους δύο Δήμους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του eviathema.gr ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβει λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα υπό άκρα μυστικότητα στο Περιφερειακό Μέγαρο της Χαλκίδας όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Εν αναμονή των επόμενων 24ώρων για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις αν και ο Υφυπουργός τόνισε έντονα ότι θα έπρεπε άμεσα τουλάχιστον η Χαλκίδα να μπεί σε τοπικό Lock Down ενώ η Δήμαρχος ζήτησε παράταση μιας εβδομάδας.

Και φυσικά επιβεβαιώνεται η είδηση του eviathema.gr από το γεγονός ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν παρευρέθηκε στην σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

ΣΟΚ – Απόπειρα Αυτοκτονίας στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας: Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

Θρίλερ ο Θάνατος του πρώην Υπουργού Σήφη Βαλυράκι: Μυστήριο το πως συνέβη το μοιραίο – Βίντεο από την ανάσυρση του πτώματος

ΣΟΚ στην Χαλκίδα Ευβοίας – Συνέλαβαν 14χρονο να κουβαλάει ναρκωτικά

Χαλκίδα Ευβοίας: Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην δειγματοληψία Rapid Test στην Αβάντων – Στα 192 τα 2 βγήκαν θετικά. Τι δήλωσαν Σπανός, Βάκα, Κελαϊδίτης και Τοουλιάς [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο