in

ΕΚΤΑΚΤΟ : Οκτώ μήνες φυλακή στον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά για υπόθεση απάτης

φυλακή στον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά

Άστραψε και βρόντηξε η Δικαστική αρχή το πρωί της Τετάρτης σε υπόθεση εκδίκασης για απάτη καταδικάζοντας τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά σε 8 μήνες φυλάκισης

Δεν γλίτωσε την καταδίκη σήμερα το πρωί στο β τριμελές δικαστήριο Χαλκίδας ο πρώην δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς και ο εργολάβος Βαγγέλης Μάγειρας οι οποίοι τιμωρήθηκαν με οκτώ μήνες φυλάκιση για απάτη από κοινού σχετικά με δύο τιμολόγια που αφορούσαν στην κατασκευή εξέδρας των Κριεζών και των καθαρισμό δεξαμενών στο Δύστο.

Παρα τον άστοχο χειρισμό από τη δημοτική αρχή που δεν είχε οριστεί αντικλητος από το Αλιβέρι όπως προβλεπόταν από το νόμο και έδωσε το δικαίωμα στην πλευρά Θωμά να δικάσει χώρις την παρουσία δικηγόρου από το δήμο,η εισαγγελέας και η έδρα του δικαστηρίου διέσωσαν το κύρος της δικαιοσύνης και εξέδωσαν απόφαση που καταδικαζε τους Θωμά και Μάγειρα για απάτη.

Βεβαιως αυτά τα δύο τιμολόγια είναι η σταγόνα στον ωκεανό μιας τεράστιας υπόθεσης οικονομικής κακοδιαχείρισης του δήμου Κύμης Αλιβερίου την περίοδο 2011-2014 που πρόκειται να εκδικαστεί υστερα από τρεις αναβολές τον ερχόμενο Μάρτιο, με κατηγορούμενο για απιστία τον πρώην Δήμαρχο, αντιδημάρχους και υπαλλήλους.
Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Αναστάτωση στα Άνω Λιόσια: Νέα σφαίρα εντοπίστηκε έξω από νηπιαγωγείο – Μία σύλληψη

Καλαμάτα: Νεκρός βρέθηκε ο Διευθυντής της Κλινικής Covid