Επεισόδιο στην οικονομική επιτροπή για τα προφορικά έργα Μπουροδήμου – Ψαθάς προς Γκόγκου: Δεν υπάρχουν τα έργα που αναφέρονται. Είναι έργα μούφα

Οικονομική_Επιτροπή_Διρφύων_Μεσσαπίων

Τα έργα προφορικών αναθέσεων του Γιάννη Μπουροδήμου άναψαν τα αίματα στην Οικονομική Επιτροπή.

Πανικός επικράτησε στην πρόσφατη συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, με τον Γιώργο Ψαθά να λέει στην Τζοβάννα Γκόγκου “δεν υπάρχουν τα έργα που αναφέρονται. είναι έργα μούφα. ενώ σύμφωνα με τις εκθέσεις απόψεων των υπηρεσιών του Δήμου δεν παραλήφθηκαν ποτέ τα έργα για τα οποία οι εργολάβοι έκαναν αγωγή για να πληρωθούν διεκδικώντας ποσά άνω των  300.000 ευρώ.

Το eviathema.gr είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά έγγραφα των μηνύσεων των εργολάβων, τα οποίο ο Γιάννη Μπουροδήμος το 2014 είχε αναθέσει προφορικά στους εργολάβους και τώρα ζητούν τα χρήματά τους. (Δείτε εδώ).

Ο Ανδρέας Κουλοχέρης, φυσικά ενοχλήθηκε από τον δημοσίευση των εγγράφων από το eviathema.gr και κατηγόρησε τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, ότι εκείνος μας παρότρυνε να το κάνουμε, κάτι που είναι εξαιρετικά προκλητικό, πρώτον γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι η δημοσιοποίηση και όχι η ουσία των μηνύσεων και δεύτερον διότι το eviathema.gr έχει αποδείξει ότι δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν για το τι θα δημοσιοποιήσει.

Η Γκόγκου όπως δήλωσε στο eviathema.gr δεν ψήφισε ως αντίδραση στην πρόσληψη δικηγόρων για να υπερασπιστούν τον δήμο σε αυτήν την διαμάχη με τους εργολάβους, για το πώς είναι δυνατόν 7 χρόνια μετά και 2 χρόνια από την αγωγή να της ζητούν να συμμετάσχει σε όλο αυτό.

Μάλιστα έθιξε και το θέμα της γέφυρας των Πολιτικών ρωτώντας τον Δήμαρχο με ποια μελέτη την κατεδάφισε και τοποθέτησε νέα στρατιωτικού τύπου με τον Δήμαρχο να απαντάει ότι η μελέτη ήταν αρμοδιότητα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κάτι που έφερε ένταση γιατί η Γκόγκου του απάντησε ότι μίλησε με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη και την διαβεβαίωσαν ότι καμμιά σχέση δεν έχουν με την συγκεκριμένη κατεδάφιση.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα