Επίσκεψη Σπύρου Πνευματικού στο Δασαρχείο Χαλκίδας και την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας

Pneymatikos

Το Δασαρχείο Χαλκίδας επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σπύρος Πνευματικός στο πλαίσιο σειράς προγραμματισμένων συναντήσεων σε Υπηρεσίες του Νομού.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον Δασάρχη, κ. Γιώργο Θαλασσινό για θέματα αρμοδιότητας του Δασαρχείου και για λειτουργικά ζητήματα με σημαντικότερο αυτό της υποστελέχωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θαλασσινός αναφέρθηκε κυρίως στα δασικά έργα που εκτελούνται, όπως: τα φράγματα βάρους στους κλάδους του Λήλαντα, στο ρέμα Κακόρεμα Φύλλων και στο ρέμα Μαντανιά στα Ψαχνά και το έργο ΤΑΙΠΕΔ. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών καθαρισμού παρόδιας βλάστησης δασικών περιοχών, καθώς και για τη διάνοιξη αντιπυρικής ζώνης Παγώντα Μαρκάτες 8 χλμ, ένα σημαντικό έργο για την πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γερογιάκομος Αθανάσιος και ο Υποδιευθυντής κ. Αγιασοφίτης Κωνσταντίνος, μεταξύ άλλων, έθεσαν το αίτημα της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε νέο πιο λειτουργικό κτήριο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα εγκληματικότητας που έχουν προκύψει στην περιοχή Χαραυγή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για την άμεση ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων σε προσωπικό και εξοπλισμό, προκειμένου να διευκολυνθεί το δύσκολο έργο τους. `

Ο κ. Πνευματικός θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στον αρμόδιο Υπουργό, επιδιώκοντας να υπάρξουν συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυσή τους. .

IMG 9127

viber2