Επιβεβαίωση του eviathema.gr και από την αντιπολίτευση για τις καταγγελίες που δεχτήκαμε για τον προκλητικό καλλωπισμό χώρου έξω από το σπίτι του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή

Άλλη μια επιβεβαίωση για το eviathema.gr από την αντιπολίτευση

Άλλη μια επιβεβαίωση για το eviathema.gr από την μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αυτή την φορά για το ρεπορτάζ που αφορούσε την καθαριότητα και το καλλωπισμό έξω από το σπίτι του προέδρου Καλαβρή Μιχάλη στα Ψαχνά.

Οι καταγγελίες η μια μετά την άλλη στο Eviathema.gr – Προκαλεί ο Πρόεδρος της ΤΚ Ψαχνών Μιχάλης Καλαβρής – Έβαλε τα συνεργεία του Δήμου να καθαρίσουν το χώρο έξω από το σπίτι του και τα υπόλοιπα Ψαχνά πνίγονται στη λάσπη [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Στη τηλεδιάσκεψη, λοιπόν που έγινε χτες ,η κυρία Γκόγκου έθεσε ερωτήματα στον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά: “Aπαντήσατε σε δημοσίευμα (του eviathema.gr) για τον κύριο Καλαβρή λέγοντας πως εσείς δώσατε εντολή να μπαζωθεί ο ιδιόκτητος αυτός χώρος. Σας πήρα τηλέφωνο και ήρθα από κοντά να δω τα φορτηγά που πήραν το χώμα καθώς επίσης και που το πήγαν. Πραγματικά δεν ήταν φιλόξενος ο χώρος αφού ο κύριος Γιαννούτσος μου είπε τι δουλειά έχω εκεί και δεν κατάλαβα γιατί δεν έπρεπε να είμαι εκεί. Στο σημείο (έξω από το σπίτι του Καλαβρή) ρίχτηκαν τόνοι μπάζα και χώμα και μάλιστα σε ιδιόκτητο χώρο. Όταν σας πήρα τηλέφωνο μου είπατε πως πρέπει να καθαριστεί ο χώρος και να μπαζωθεί το ποτάμι .Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι και με ρώτησαν γιατί δεν γίνονται ανάλογα έργα και στο δικό μας χωράφι και στο δικό μας κήπο αλλά γίνονται συγκεκριμένα έξω από το σπίτι και την επιχείρηση του Καλαβρή.”

Τελειώνοντας η κυρία Γκόγκου είπε πως βεβαίως και χρειάζονται όλα αλλά θα πρέπει να γίνονται με αξιολόγηση. Εμείς στο eviathema.gr δεχτήκαμε επίθεση από τον πρόεδρο των Ψαχνών, αφού μας έστειλε την αστυνομία για να κατεβάσουμε το δημοσίευμα, γιατί μεταφέραμε τις καταγγελίες από ανθρώπους που αγωνιούν για τις ιδιοκτησίες τους αλλά και για την ίδια τους τη ζωή σε περίπτωση πλημύρας.

Τέλος το eviathema.gr θα συνεχίσει να γράφει τις ανησυχίες και τα προβλήματα των ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη και δε μας σταματάει κανένας εκφοβισμός και καμιά κατάχρηση εξουσίας από οποιονδήποτε.

Δείτε το απόσπασμα από το Δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης με την σχετική αναφορά της Κ. Γκόγκου:


Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο