Εύβοια: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στις Ροβιές

ΡΟΒΙΕΣΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας στις Ροβιές Βόρειας Εύβοιας.

Αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής, ενώ παράλληλα προγραμματίστηκαν ενέργειες για τη τόνωση της τοπικής αγοράς και προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Η Πρόεδρος κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή ενημέρωσε ότι η Ομοσπονδία συνδιοργανώνει με την Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Χαλκίδας, το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Σωματείο Αλληλοβοηθείας Μελών Επιμελητηρίου και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών – Εμπόρων Ν. Ευβοίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, δωρεάν μαστογραφικούς ελέγχους ανά την Εύβοια, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, να πραγματοποιήσουν δωρεάν πλήρη έλεγχο μαστού, κλείνοντας απλά ένα ραντεβού.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κος Τσαπουρνιώτης Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος κος Σταμούλος Γεώργιος δηλώνοντας τη στήριξη τους και την αμέριστη συνεργασία του Δήμου στις προτάσεις και πρωτοβουλίες της Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα αποφάσισαν την παραχώρηση χώρου στο Δημαρχείο Λίμνης και Αγίας Άννας, όσο αφορά τη διοργάνωση δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν πέρα από τη Πρόεδρο Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Αντιπρόεδρος κος Βαγιάννης Δημήτριος και ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος του ΟΛΝΕ κος Γεροντίτης Σπυρίδων, ο οποίος ενημέρωσε για τις ενέργειες της ΕΣΕΕ αναφορικά με την κατάθεση και διεκδίκηση των προτάσεων στήριξης του εμπορικού κόσμου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης:

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ροβιών ο Πρόεδρος κος Μαρουδής Γεώργιος, ο κος Κυριάκου Βασίλης και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κος Κέρης Θεόδωρος.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λίμνης η Πρόεδρος κα Σφύρη Ματίνα και η Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία κα Ανυφιώτη Ιωάννα.

Από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Αιδηψού η Πρόεδρος και Οικονομική Επόπτης της Ο.Ε.Ε.Ε κα Μαραβέλη Δέσποινα και η Αντιπρόσωπος κα Θεοδοσίου Ιωάννα.

Από τον Εμπορικό – Επαγγελματικό Σύλλογο Ιστιαίας ο Πρόεδρος κος Παραχρήστος Απόστολος και το μέλος κος Μπαλαμούτης Πέτρος.

Από τον Εμπορικό – Επαγγελματικό Σύλλογο Μαντουδίου και Περιχώρων Δήμου Κηρέως η Γενική Γραμματέας κα Τσαγκαροπούλου Κυριακή.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!