Εύβοια: Φωτιά στις Πετριές – Άμεση η επέμβαση της Πολιτικής προστασίας και της Πυροσβεστικής – Από πτώση κεραυνού η εστία

ΦΩΤΙΑ ΠΕΤΡΙΕΣ2

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς νέα φωτιά ξέσπασε στην Εύβοια στην συγκεκριμένα στις Πετριές του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Η εστία καίει  δασική έκταση στο χωριό Πετριές της Εύβοιας, στο ίδιο σημείο που είχε ξεσπάσει πριν μερικά 24ωρα από κεραυνό ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στο σημείο επεμβαίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ έχουν ζητηθεί και εναέρια μέσα καθώς δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο σημείο. Παράλληλα υπάρχει δύναμη της αστυνομίας που απομακρύνει τους κατοίκους από τον δρόμο για την διευκόλυνση των πυροσβεστών.

 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η φωτιά περιορίστηκε και σβήστηκε λίγο μετά τις 11, λόγω της άμεσης επέμβασης των πυροσβεστικών καθώς και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Στο σημείο βρίσκονται οι Αντιδήμαρχος Χρήστος Σαμαράς, Κώστας Δημάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαστροκώστας, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προχωρούν σε αυτήν την ώρα στην ασφάλιση της περιοχής από τα απομεινάρια της εστίας ώστε να μην υπάρξει αναζωπύρωση .

Όπως δήλωσε στο eviathema.gr ο Νίκος Μαστροκώστας, πρόκειται για εστία που προκλήθηκε δύο ημέρες πριν μετά από πτώση κεραυνού σε δέντρο, η οποία μετά την πρόσφατα πυρκαγιά συνέχισε να καίει.

ΦΩΤΙΑ ΠΕΤΡΙΕΣ

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ

Εύβοια: Περίπτωση επιδειξία Νέας Σμύρνης στην Νέα Αρτάκη – Αλλοδαπός ακολουθούσε γυναίκα στο σπίτι της ενώ έκανε άσεμνες πράξεις

Το όραμα του αγίου Ιακώβου το 1991 για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια

Φωτιά στην Βόρεια Εύβοια: Συγκλονίζει η κ. Ευαγγελία – “Αν δεν ξυπνούσα θα είχα καεί ζωντανή μέσα στο σπίτι” [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στην Χαλκίδα – Μηχανή καρφώθηκε πίσω από ΙΧ

Εύβοια: 86χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα στα Στύρα

Εύβοια: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Μαυρόπουλο [ΦΩΤΟ]

Φωτιά στην Εύβοια: Πυροσβέστης έμεινε χωρίς σπίτι – Έδινε μάχη να σωθούν τα σπίτια των συγχωριανών του την ώρα που καιγόταν το δικό του[ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι