Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό με τραυματισμό του 36χρονου οδηγού – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο μετά την ανατροπή [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ2

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 22.05 στην περιοχή του Βασιλικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema, λίγο μετά τις 5.30′ τα ξημερώματα στον δρόμο από Βασιλικό προς Ερέτρια, ο 36χρονος οδηγός οχήματος μάρκας BMW, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να συγκρουστεί πάνω σε μια μάντρα καταλήγοντας να τουμπάρει στην μέση του δρόμου.

Ο οδηγός βρέθηκε εκτός οχήματος σοβαρά τραυματισμένος. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδος, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο το παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδος καθώς και εθελοντές του Εθελοντικού Σώματος Δασοπροστασίας Διάσωσης Ευβοίας (Ε.Σ Δ.Δ.Ε) οι οποίοι ήταν από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος εκεί για διευθέτηση κυκλοφορίας και ότι άλλο χρειαζόταν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν εκείνη τη στιγμή σε κοντινό καφέ στο Βασιλικό  πέρασαν δύο αυτοκίνητα ένα σκουρόχρωμο και το αυτοκίνητο του ατυχήματος με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μετά από λίγο ακούσανε το μπαμ μετά την σύγκρουση του BMW και τον τραυματισμό του οδηγού του.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ5

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ4

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ3

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ2

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ1

Διαβάστε Επίσης

Παρέα νεαρών με μηχανάκια αναστατώνει την Λάμψακο

35χρονη μητέρα κατέρρευσε στο γήπεδο 5Χ5 των Ψαχνών – Παρακολουθούσε την προπόνηση του ανήλικου παιδιού της

ΣΟΚ στην Αλίαρτο Βοιωτίας: 26χρονη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση

Εύβοια: Συνελήφθησαν τρία άτομα μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις