Εύβοια: Συμμορία ανήλικων στήνει καρτέρι στον Θεολόγο και πετάει πέτρες σε αυτοκίνητα – Μεγάλη προσοχή στους οδηγούς [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΝΕΑΡΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ EVIATHEMA

Μεγάλο πρόβλημα επικρατεί στο χωριό Θεολόγος, όπου συμμορία ανηλίκων έχει βρει παιχνίδι το να πετάει πέτρες και άλλα αντικείμενα σε διερχόμενα οχήματα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός οδηγού όπου σήμερα αργά το απόγευμα (Δευτέρα 27/12) έπεσε θύμα της Σπείρας.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει στο eviathema.gr, ενώ κατευθυνόταν από τον Θεολόγο προς το χωριό Γέροντας δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από τους ανήλικους,  οι οποίοι πέταξαν με δύναμη αντικείμενα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο καταγγέλλον παραλίγο να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

“Στην αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για ληστεία. Έπαθα σοκ από το χτύπημα στο αυτοκίνητο και παραλίγο να χάσω τον έλεγχο” δήλωσε ο οδηγός στο eviathema χαρακτηριστικά.

Στο σημείο έσπευσε ο Πρόεδρος του χωριού κ. Καρλατήρας αλλά και κάτοικοι μετά από έκκληση του οδηγού, οι οποίοι ανέφεραν ότι τα εν λόγω άτομα δεν είναι πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ σχετική καταγγελία έγινε στις αρχές για το περιστατικό.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.</