Γιώργος Ψαθάς στο Δημοτικό Συμβούλιο: “Δεν έχω νταλαβέρια με κανέναν εργολάβο…”

Δημοτικό Συμβούλιο Διρφύων Μεσσαπίων

Στις κατηγορίες περι μυστικών δείπνων με εργολάβους απάντησε ο Γιώργος Ψαθάς στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνοντας κατηγορηματικά: “Εγώ δεν έχω νταλαβέρια με κανέναν εργολάβο, ούτε έγινε κανένας μυστικός δείπνος με κανέναν. Όντως είχα επαφές με εργολάβους αλλά οι πόρτες ήταν ανοικτές.”

Επιβεβαίωση του eviathema.gr και από την αντιπολίτευση για τις καταγγελίες που δεχτήκαμε για τον προκλητικό καλλωπισμό χώρου έξω από το σπίτι του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή

Ενώ πρόσθεσε: “Φιλοξένησα τους εργολάβους προκειμένου να δούμε την πορεία των έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από το 2018 παρουσία της κ. Μπουνάνου και του κ. Ράζου … έργα 380.000 ευρώ…”

: “Πήρε σήμερα χρήματα ο εργολάβος για έργα αποχέτευσης … Ελάτε να διαχειριστείτε όποιοι θέλετε….η κ. Γκόγκου, ο κ. Κουλοχέρης… δεσμεύομαι να έρθετε να αποφασίσετε εσείς για την διαφάνεια των έργων…Αν εγώ δεν έτρεχα μέχρι τώρα δεν θα είχαμε νερό ούτε στα Ψαχνά, ούτε στην Καστέλλα … Το μόνο που θέλω είναι η διασφάλιση της ποιότητας των έργων. Αποφασίστε εσείς πως θα γίνουν. Όπως ήρθα θα φύγω….”

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο