Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανοίξει τα καταστήματα εστίασης πιο νωρίς. Τι δήλωσε ο Νίκος Αίσωπος στο eviathema.gr

DDDDDD

Η άρση των περιοριστικών μέτρων είναι σε πλήρη εφαρμογή με τους πολίτες, αλλά και την αγορά να ψάχνουν μεν τα πατήματά τους σιγά σιγά, αλλά να δείχνουν πως έχουν τη διάθεση και τη θέληση να προσαρμοστούν, γι αυτό και η κυβέρνηση ετοιμάζεται τώρα να περάσει στη δεύτερη φάση που είναι η ανάταξη του κλάδου της εστίασης.

Νέα Αρτάκη: Διακοπή νερού σε Βουδούρη και Φανερωμένης αύριο τρίτη 05/05 λόγω επισκευής για την βελτίωση πίεσης του νερού

Εντός της ημέρας αναμένεται και ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των συναρμόδιων υπουργείων με θέμα την επαναφορά στην κανονικότητα του κλάδου της εστίασης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να επαναλειτουργήσει αρχές Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Εμπορικού συλλόγου Χαλκίδας, Νίκος Αίσωπος, δήλωσε αποκλειστικά στο eviathema.gr: Είναι παράλογη και λανθασμένη η απόφαση μικρά μαγαζιά που έτσι και αλλιώς εξυπηρετούν λίγο κόσμο να παραμένουν κλειστά την ώρα που μεγάλες αλυσίδες που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα να ανοίγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστήριο Μανώλη Βέττα προς τα Μέλη του ΔΣ του συλλόγου Αναξαγόρα – Τι δήλωσε αποκλειστικά στο eviathema.gr για τις επόμενες κινήσεις

Πολιτιστικός Σύλλογος Αναξαγόρας Ν.Λαμψάκου: Αναλαμβάνει ο Βέττας την προεδρία του συλλόγου

Νίκος Αγγελής: Με ποιανού ευθύνη δεν γίνονται διαδικτυακές συνεδριάσεις κύριε πρώην δήμαρχε;;;;;