Κλέαρχος Μαρουσάκης: Το νέο ισχυρό κύμα χιονοπτώσεων θα σαρώσει την Εύβοια

ΣΤΕΝΗ3

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, ανέφερε στην πρόβλεψη του καιρού ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, καθώς η εμφάνιση της κακοκαιρίας «Ελπίς» δεν έχει δείξει ακόμη το πραγματικό της μέγεθος και αναμένεται να φανεί τις επόμενες ώρες και στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ανέφερε στην πρόβλεψη του καιρού πως τη Δευτέρα και την Τρίτη θα φανεί το μεγαλύτερο «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Ελπίς» στις περιοχές της χώρας από τη Χαλκιδική και κάτω ενώ στην Αττική αναμένονται έντονα φαινόμενα τα ξημερώματα της ερχόμενης Τρίτης.

Πρόβλεψη για πάνω από 1 μέτρο χιόνι σε χωριά – Γιώργος Ψαθάς: “Θα δούμε χιόνι και στις βάρκες – Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος” [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Αρχικά, η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου (21.1.2022) και από αύριο οι χιονοπτώσεις αναμένονται να είναι έντονες στο Αιγαίο αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος σε πολύ χαμηλά υψόμετρα και ιδιαίτερα στα νησιά των Κυκλάδων.

«Τα δύσκολα έρχονται από Δευτέρα» τόνισε ο κ. Μαρουσάκης καθώς το νέο ισχυρό κύμα χιονοπτώσεων θα σαρώσει πολλές περιοχές της χώρας, όπως η Αττική και η Βοιωτία, η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη αλλά και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια