Κριεζά: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Ηρώων Καρυστίας Κλέος» για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΚΡΙΕΖΑ5

Η Ιερά Μητρόπολις Καρυστίας και Σκύρου και ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου συμμετέχοντας στον εορτασμό για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821 διοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 11/07 εκδήλωση με θέμα «Ηρώων Καρυστίας Κλέος»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Κριεζά σήμερα το πρωί υπό την αιγίδα της ιεράς συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδος.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Λίγο μετά τις 6.45 ξεκίνησε ο προγραμματισμένος Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στα Κριεζά  ενώ λίγο μετά τις 11 ακολούθησε Τρισάγιο και Κατάθεση στεφάνων στην προτομή του ήρωα Νικολάου Κριεζώτη.

Μετά το πέρας της κατάθεσης ακολούθησε εκδήλωση τιμής και μνήμης στο χώρο του δημοτικού σχολείου λίγο μετά τις 11:45’.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος, Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως Νίκανδρος, ο Επίσκοπος Ωρεών και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου κκ Φιλόθεος, ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς.

Επίσης ο Πρόεδρος του ΔΣ Κύμης Αλιβερίου Γιώργος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, Κονιστρών Κώστας Δημάς, Αυλώνος Γιώργος Κότσαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκος Μαστροκώστας, Μαρία Σαμαρά – Μπότη, τ. Βλάχος και Δ. Αναγνώστου και οι Πρόεδροι Κοινωτίτων, Καλετζίου Λάμπρος Γραβαρίτης, Κριεζών Νίκος Μπάνος, Αργυρού Κώστας Αποστόλου, Κοσκίνων Σταμάτης Μπουραντάς, Ζαράκων Χρήστος Τρανος.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς ,ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης , εκπρόσωπος Σχολής Πεζικού, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινώτητας Κριεζών, ο πρόεδρος Τοπικής Κοινώτητας  Αργυρού, ο Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Κριεζών Βασίλης Σαμαράς.

κριεζα7

ΚΡΙΕΖΑ1

ΚΡΙΕΖΑ2

ΚΡΙΕΖΑ3

ΚΡΙΕΖΑ4

ΚΡΙΕΖΑ5

ΚΡΙΕΖΑ6

Ψαχνά Ευβοίας: Έφυγε από την ζωή ο 33χρονος Γιώργος Τάρλας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Βόρεια Εύβοια: Από την Αθήνα στα χέρια της Γ ΟΠΚΕ για ναρκωτικά

Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα του 112 με εντολή εκκένωσης για το Νιμπορειό [BINTEO]

Πανικός στην Ερέτρια: Έφοδος του ΣΔΟΕ στην Λαϊκή – “Καμπάνα” 1000άρικο για 3 κιλά ντομάτες – “Γυαλιά καρφιά” έκανε τον πάγκο του από την αγανάκτηση ο παραγωγός [ΒΙΝΤΕΟ]

Έφοδος της αστυνομίας σε καφέ – κλαμπ σε Αρτάκη και Ψαχνά ξημερώματα Σαββάτου – “Βροχή” τα πρόστιμα και τα αυτόφωρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αλιβέρι: Γνωστός ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Ήλιος» ετοιμάζει καντίνα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι