Λάρκο: Τηλεδιάσκεψη έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους

IMG 20200505 WA000442481

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησαν σήμερα η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιώργος Τσίπρας.

Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού: Αιχμές Κοντζιά για χρήση πετρελαίου από την προηγούμενη δημοτική αρχή

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα οξυμμένα προβλήματα των περίπου 1.200 εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Η διαδικασία εκκαθάρισης που υλοποιεί η κυβέρνηση αφήνει τους εργαζόμενους στον αέρα, χωρίς καμία διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των εργασιακών σχέσεων και των δικαιωμάτων τους. Ήδη οι μισθοί έχουν μειωθεί δραστικά ενώ οφείλονται δεδουλευμένα και το δώρο Πάσχα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την ολόπλευρη στήριξή τους στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, τονίζοντας ότι θα αναλάβουν πρωτοβουλίες εντός και εκτός Βουλής για την ανάδειξη του ζητήματος. Υπογράμμισαν ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, να διασφαλιστούν οι θέσεις και οι σχέσεις εργασίας, οι μισθοί και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Σημείωσαν, επίσης, ότι η κυβέρνηση οφείλει να αξιοποιήσει τις διευρυμένες, λόγω πανδημίας, δυνατότητες χρήσης κοινοτικών πόρων για να στηρίξει τη λειτουργία της επιχείρησης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Γιάννης Σαρακιώτης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας, ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας, η Γιώτα Πούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Στερεά Υπεροχής», η Σοφία Ανεστοπούλου, πρόεδρος του Ε.Κ. Φθιώτιδας και ο Δημήτρης Μούντριχας πρόεδρος του Ε.Κ. Ευβοίας.

Πρέπει να εξασφαλιστεί η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, οι μισθοί και τα δικαιώματα των εργαζομένων.Δήλωσε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ευβοίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετικά αποδοτικές οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας. Εξιχνίαση σωρεία εγκλημάτων τον μήνα Απρίλιο με 165 συλλήψεις

Αμάρυνθος Ευβοίας: Εξιχνίαση της Αστυνομία 2 κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων

Αγία Παρασκευή: Πάρτι με μπύρες στην πλατεία από ομάδα νεαρών – Στο σημείο τα ΜΑΤ