Μεγάλη η εθελοντική προσφορά για τους πληγέντες της Εύβοιας – Την Δευτέρα πάνω από 50 εθελοντές στην Εύβοια

IMG 20200812 184429

Οι φονικές πλημμύρες άφησαν αρκετά τραύματα στην περιοχή της Εύβοιας. 8 θάνατοι και πάνω από 3000 σπίτια και οικογένειες είναι τα αποτελέσματα του καιρικού φαινομένου.

Εδώ και 5 ημέρες οι κάτοικοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια προσπαθούν να περιμαζέψουν ότι μπορούν από τις περιουσίες τους περιμένοντας ένα χέρι βοηθείας.

Μια αρκετά αξιέπαινη πρωτοβουλία ξεκίνησε αυτές τις ημέρες. Αρκετοί εθελοντές κυρίως κάτοικοι από το Μάτι της Αττικής σε συνεργασία με το Χαμόγελο του παιδιού καθώς επίσης τον influencer και δημιουργό ταινιών μικρού μήκους για κοινωνικά θέματα Βαγγέλη Νάκη και την ομάδα του αποφάσησαν να συνησφαίρουν έμπρακτα όπως μπορούν μεταβένοντας την Δευτέρα 17/08 στην Εύβοια.

Έχει κινητοποιηθεί μια ικανή ομάδα νέων οι οποίοι επηρεαzόμενοι από τα θλιβερά συμβάντα στο Μάτι θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά όπως μπορούν ένα χέρι βοηθείας στους πληγέντες της Εύβοιας.

Πρόσφατα μάλιστα με αφορμή τα 2 χρόνια από αυτά τα γεγονότα ο Βαγγέλης δημιούργησε με την συνεισφορά όλων αυτών των ατόμων και των φορέων μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Το τελευταίο δέντρο”…