Νέα Αρτάκη: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Νέα Αρτάκη 2ο Δημοτικό Σχολείο

Εργασίες ανακαίνισης έγιναν πρόσφατα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέα Αρτάκης με την βοήθεια του Αντιδημάρχου Μπάμπη Κώσταρου αλλά και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νίκου Σιόλια.

Χαλκίδα Ευβοίας: Διαγνώσθηκε με κορονοϊό η Υπεύθυνη του Τμήματος Σαρώθρων του Δήμου Χαλκιδέων – Σε καραντίνα όλο το τμήμα

Πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό της σχολικής μονάδας έγιναν μόνωση, τοποθέτηση ψευδοροφής, βάψιμο, αντικατάσταση ηλεκτρολογικών αλλά και υδραυλικών ενώ σύντομα θα προχωρήσουν και εργασίες στους εξωτερικούς χώρους.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο δεν είναι κάποιο τυχαίο. Εδώ και αρκετά χρόνια η Διευθύντρια κ. Άννα Καραγιάννη έχει δημιουργήσει το «Παλιό Σχολείο», ένα μουσείο – θησαυρό για τον πολιτισμό όπου εκτίθενται αντικείμενα, παλιά σχολικά βιβλία, χάρτες, θρανία, αλλά και πολλές παλιές φωτογραφίες, μερικά από τα οποία χρονολογούνται σχεδόν έναν αιώνα στο 1930.

Οι εργασίες συντήρησης πραγματικά έρχονται να συμπληρώσουν αυτήν την τόσο αξιέπαινη παρακαταθήκη που με κόπο χρόνων έχει δημιουργηθεί.

Χαλκίδα Ευβοίας: Σύλληψη και Καμπάνα 5000 ευρώ σε ανθοπώλη επειδή πωλούσε ανθοδέσμες μέσα στο νεκροταφείο

Το ευχαριστήριο της Διευθύντριας κ. Άννας Καραγιάννη: “Το σχολείο μας ανακαινίστηκε πλήρως εσωτερικά! Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο μας κ. Κώσταρο, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Σιόλια, τον κ. Κυριακόπουλο που επέβλεπε τις εργασίες, τις καθαρίστριες του Δήμου μας και τις μητέρες που ανέλαβαν να πλύνουν τις κουρτίνες μας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά επέστρεψαν σε ένα ασφαλές, όμορφο και καθαρό σχολείο. Περιμένουμε με ανυπομονησία να ανακαινιστεί και εξωτερικά!

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο